Sziasztok, boldog tulajdonosa lettem egy K3as SV650s-nek. Látom a fogysztásról beszéltek ami nekem pont aktuális. 220kmnél kezd világítani a visszajelző utána ha megállítom akkor következő gurulásnál 5 perc után világít megint most vagyok 235km-nél és indítás után alapba nem világít csak utána 5percre rá. KB 1 hete van nálam, sajna nem tudom mennyit tudok elmenni vele biztosnágosan h ne fogyjon ki. olvastam itt h valakinek 260-280km nél világít hát akkor nekem veszettül eszik, mondjuk most inkább városban járok vele meg max 30-60km-t országúton.
Ebben benne van a műszer és a fékpadi beállítás is. Hátránya a PC-vel szemben, hogy csak 1 térképes üzemmódban működik (nem tud a 2 hengerre külön térképet feltölteni - ez azért lenne fontos mert az első és hátsó hengerek között 10-15% eltérés is lehet esetenként.) Előnye viszont, hogy fele annyiba kerül! És működik.
Ha a teljesítmény növelés lett volna a lényeg akkor biztos, hogy PC-t rakatok bele, mert az többet dobott volna rajta, de ez is hozott 6 LE-t, és 5 Nm-t. És ha a csöveim nem lennének ennyire "E"-normásak az még 4-5LE többletet adott volna. De ahogy azt mondani szokták "öreg ember nem gyorsvonat" szép ez így is, és még jó is!
Hello. Ha jól olvastam a hozzászólásod, akkor az F1-es kütyü nélkül 110-130as tempónál 7 litert evett, tuner beszerelés után 5-5,2 l. Drága egy ilyen kütyü?
Tisztelt SV 1000-sek! Bontom a 2002-es TLR-em. Aki első futómű tuningot szeretne eszközölni, annak melegen ajánlom a komplett villámat. 06 30 530 3014 Üdvözlettel: Zoli
Nálam az 1000-es 110-130-as tempónál 5-5,2l körül eszik, az euroringen 7l-re ugrott föl a fogyasztás. Ezt a fogyasztást az után tudja produkálni, hogy berakattam egy FI-Tuner nevű kütyüt, amivel kicsit optimalizálva lett az üzemanyag ellátás. Előtte 7-9l-t evett.
Kinőni,megunni neeeeem.Kimotorozni meg pláne nem.Csak ez ami van helyette jobban bizgatja már régóta a fantáziámat.És most volt lehetőségem rá.
Amúgy az esvé nagyon jó gép kicsit nyers de frankó.
nekem általában 260-nál villan be, és 12-13 liternél többet még sosem tudtam beletölteni, folyamatosan égő lámpánál sem.
a lengyel túránál is megszokásból 260-nál rátankoltam, pedig lámpa még sehol. visszafelé 280-nál bevillant.
Az első tankolásig még kevesellni szoktam, utána már legszivesebben 50km-enként megállnék.
Inkább arról van szó, hogy mi van, ha egyszerűen nincs kút?
Pl korábban a zágrábi elkerülőtől majdnem crkvenicáig nem volt kút a pályán, egyszer nekiindultunk egy harmadig lévő negyvenliteres tankkal, hogy úgyis elég, dehát ezek a mutatók nem lineárisan működnek... hadd ne magyarázzam :)
Nekem sem volt érthető hogy miért mondták rá hogy kicsi a tankja. Egyik haveromnak sv 650n-je van és ő is pont ugyanezt a megtehető km- mondta.
Láttam hogy eladtad a motorod. Megkérdezhetem, hogy mi volt az oka?
Kinőtted, meguntad...stb.
Nem számottevő a különbség.És mitől kevés a tank.............ha félóránként kéne tankolni akkor még megérteném..............számold úgy hogy 200-250-enként kell leszállni és etetni.
En az 1000-esrol tudok nyilatkozni, turatempoban kb 5,5-6 liter...de elegge csuklo fuggo. Varosban 6,3-6,6 volt amiket mertem. 650 SV biztos kevesebbet eszik, de nem annyival, hogy az 1000-eshez mar kicsi legyen a tank
Sziasztok.
Tudom hogy ilyen motoroknál nem szabadna a fogyasztással foglalkozni, de azért nekem egy picit csak számít. Azonos tempó mellett (kb. 90-150 Km/h-ig) az SV 650 S vagy az SV 1000 S fogyaszt többet? Csak azért kérdezem mert olvastam pár helyen a neten, hogy az 1000 ccm-hez kicsinek bizonyul a 17 literes tank.
Ha csak nem egy YBR 125-lett volna a következő akkor nem.
Viszont az extrák külön lettek értékesítve.
Így egy kicsit jobb a helyzet.
De szerintem ha a motorozást úgy nézzük megéri-nem éri akkor eleve nem kéne ezt tenni.
Akkor már inkább antik pénzeket vagy bélyeget kéne gyűjteni.
Egyébként gratulálok a motorhoz legyen benne sok örömed