Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép a gép, még1x gratula hozzá... kíváncsi vagyok milyet szólhat egy sportdobbal, élőben
viszont szegényen a bal index mintha kicsit furcsán áll..
Viszonylag jó......................lehet fülig dönteni de nem hungaroring.
Parassapuszta-Besztercebánya az útvonal.

Jövő héten talán beiktatom ha tudok menni.De lehet megnézem a Poprad-Dobsinát.Egyenlőre csak pózolok.
üdv.!

valamikor még tervezem h beiktatok énis egy 577-es gurulást... milyen arrafele az aszfalt minőség ? meg merre szoktatok akkor menni ?
Tudtam csak bolondozok.
szerintem nem ugyanarról beszélünk. Asszonypajtit nem akarom itthon hagyni egyedül.
Én meg minusz egy hetes.
Nem férsz el a tanktól.
Jövőhéten már 36 hetesek vagyunk, akkor már nem tudok menni
Affene jövőhéten mentem volna ha kész vagyok.
igen ez is tetszett, ezért is mennék. de amerre én terveztem az az 533 út a térkép alapján 10x kanyargósabb. ha esetleg szar minőségű lenne akkor megyünk itt a 67-esen.
Simán deformálnánk a segédvázat.Kerdencre nem gondoltak.
Hogy is van az embereknél... Terheléses vizsgálat
Ha nem megy át a próbán add el
Nem is az alakodra értettem,gondolj a pénztárcádra.....
Még mindíg sok................bár megmondom őszintén a bőrruha formáz úgyhogy baziszp vok.Asszem villachon néztem a kirakatban.

Eccer vittem öcsit................elég rotty volt szegény.
A Zoli le van karcsúsodva,kire gondolsz?
Tetszik az útvonal, ha nem lennének ronggyá kopva a gumijaim......
Szerintem amikor a japók 2 személyesre tervezték ezt a motort nem 2 ekkora melákkal számoltak
Ha viszel.
holnap Szlovákia érdekel valakit?

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4394&sess
ion_id=
a régibe iogen, az újba is ha lehajtom az üléseket, de az asszony kivágna a szaros hűtővel együtt ha meglátná ahogy tuszkolom befelé...
Legalább befér a suzukiba?
majd hétfőn....ha ma lett volna kivel kivennem holnap délelőtt megcsinálta volna, de így maradt a hétfő.. ....addig is