Őőőőő az esések azok mindíg drágák.És mivel kayaba széria cucc így szerintem fel tom túrni mi passzol ha nem találok ebayon mondjuk 50 fontért első telot.
Őőőőő kérdezd meg Szotyit hogy mennyire ritka.
Légszűrő árát konkrétan tudom angliából KB 7700 pénz.
Olajszűrő mint a suzukié.Fékbetét simán japán.Tehát kopó fogyó cuccokkal ugyanott vagyok.
Ha perec van akkor a japo sem olcsó és ha jól tévedek a bontott is lutri.
De félreértés ne essék! Én sztem még élőben nem is láttam ilyen márkájú motort szóval halvány fingom sincs róla milyenek is valójában, meg hogy mennyit érnek. Egy dolog miatt nem vennék ilyet, mégpedig a ritkasága miatt (Tudom Zoli szerint ugyan annyiba kerül minden hozzá) de ezt akkor se hiszem el és persze az is igaz, hogyha nem történik vele baj, akkor nem is kell rákölteni
De.............még reggel................viszont ez a szekszárdi 870e-res.Eltünt egy hónapja.Majd alkudoztam a másikra.Az egy évvel fiatalabb és 8000 Km-es.Viszont drágább.De már nagyon bennevagyok.
Komolyan..................alapjáraton pöfögve 105 körüli vízhőfokkal.
Nálad nincs olajhűtő így pöppet nagyobb lehet az olaj hőfoka.............de ez természetes.
Nekem ez is kérdéses volt meg az h miért van ott akkora eltérés! a két érték között ott egy nagy tengely van vagy mi ? és ezt nem tudom h ne e szorul valami benne ezért van ez a hőfok eltérés.
majd amikor 104°C fok fölött látod a hűtőfolyadék hőmérsékletét..... akkor is mérd meg, mert annyi vagy még több lesz a blokk is
Nincs ezzel semmi probléma....
Nemértem mi a baj ezekkel a számokkal... a lehűtött hűtővized 90 fok körül van +-10 fok kb, namár most ott ahol nincs vízhűtés és ugyan ennyi fok akkor az baj? Én azt hittem ott melegebb van ebknt...
Kéne egykis segítség még sose vezettem az sv met rövidgatyóba és most feltünt h kibaszott meleg az oldala a blokknak (tudom mozgó alkatrészek meg minden) na de lemértem és segítséget kérnék h ezek az értékek megszokottak és h nem e utalnak rosszra ?
Amiket mértem körülbelüli értékek Lézeres mérővel mértük meg kb 3km alatt melegedett be ennyire! a képen Celsius fokban lennének azok a számok :)!
Hát embere válogatja.................végülis idomulni kell a géphez.Viszont nálam a lazább testhelyzet jobban bejön.Nem tudom a TV néző izmot egy hasalóson hova rakni.
Légszűrő árát konkrétan tudom angliából KB 7700 pénz.
Olajszűrő mint a suzukié.Fékbetét simán japán.Tehát kopó fogyó cuccokkal ugyanott vagyok.
Ha perec van akkor a japo sem olcsó és ha jól tévedek a bontott is lutri.
Hány gumit füstőté le?
Nálad nincs olajhűtő így pöppet nagyobb lehet az olaj hőfoka.............de ez természetes.
Az 77 fok volt a hengeren is annyit mértem.
Nincs ezzel semmi probléma....
Kéne egykis segítség még sose vezettem az sv met rövidgatyóba és most feltünt h kibaszott meleg az oldala a blokknak (tudom mozgó alkatrészek meg minden) na de lemértem és segítséget kérnék h ezek az értékek megszokottak és h nem e utalnak rosszra ?
Amiket mértem körülbelüli értékek Lézeres mérővel mértük meg kb 3km alatt melegedett be ennyire! a képen Celsius fokban lennének azok a számok :)!
Előre is köszi a segítséget!