Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SV mennyiért ment el?
Köszi.
zoli grat az új géphez sok balesetmentes km-et kívánok
Nem is lennél Szotyi ha nem lett volna meg.................majd továbbképzésen veszek részt.
Jó less ha megszokod,hogy a hátsó féket simogatni kell bizony.........a Dolomitokban lesimogattam vasig...baxxa meg....elsővel kellett hazajönnöm vagy 7-800km-t.............Duki 1098r+cbr1000rr azért megvolt Pordoin....csak elsőfékkel.....
10 nek 10................de én szerintem maradok egyenlőre a 6 nál.
Mmmmmmmmmmmm.

Előszöris a tükrökben szart se látok így tekerek rajta..........a váltókart meg lejjebb mert nagyot kell emelni.A hátsóféket passz mert még mindíg motorfékezni szeretnék és nem lépek rá.

Na jó a viccet félretéve semmit.MOst tuti.........majd ha pihegtem anyagilag a barracuda plexi helyett kéne egy gyári békakinézetű meg talán egy givi szett amitől fel tudok tenni oldaltáskát úgy hogy nem olvad el.Vagy hegesztek hozzá egy szépet jövőre.

KB ennyi.............komolyan...............mondták hogy lágy a futómű...........szerintem nem.............az erősített sv-től keményebb egy 20%-al.............ennél keményebb ide nem fog kelleni.Féket még nem tudom de van...........és fékez.Majd ha elkopott brembot bele.
milyen átalakításokat tervezel az új mocin?
En most tudtam meg, hogy a Triumph-oknak 10ezer az olajcsere periodusa...bar valoszinuleg nem art a surubb csereperiodus. De azert megis jo tudni
Ja majd 1x valami praktikusat kitalálok
Nembaj.
Gumipók szorosan rátekerve...................ohhh biztosúr elcsúszott...........bocsi.
hát én már csak ilyen lábas vagyok
van párja is
én is de néha szeretném levenni vagy eltakarni
Uhhhhhdesszzzíííííppppp.
Bár a lábak rontanak az esztétikán.
Az kemény 1 szál kesztyűbe fogod nyomni?
Na olyat nem teszünk. Én rendes törvénytisztelő állampolgár vagyok.
na nem azér de nálam is van némi újdonság
Az kérdezd meg hogy mennyi felárat kell fizetni a zsanéros rendszámért hogy ha kevés a hely ketté tudd hajtani
Kössz..................régóta érett.Csak el kellett mennie a bugyikéknek és ugrottam.Meg puhítottam az eladót.
KM 8100.
Egy olajcsere volt 2400-nál úgyhogy azt dobom le.

Hűtőfolyadék meg kevés nem sokat láttam belőle az is megy le.
Nemakksi de az kínai. Hamarosan kuka................2007-es.
Rnccámtartó.
Huhh....................kicsit buzeráltam.Állítgattam a kompjutert meg leszereltem a buzi digó akksit.

Menni eddig 44,6 Km/h mert a rendőrök miatt.
Gumi 180/55 úgyhogy a mekdönci előtt de szinte új pirelli diblo rosso úgyhogy egyenlőre az kipipálva elején még elmegy egy 3-4-eret a qualifier de majd ledobom.

És jövő héten elintézem hogy legyen renccám.
akutyafádat tee..hamar ment a cseRRe

Előszöris gratulálok..egyedi stílus..sok-sok ezer kilómétert kívánok

Ui.: Mennyi van írva a zórrájába 300

Ja ésegy jó tanács előre tegyé 21 colos kereket..sokkal könnyebben feltucc ugratni a patkára parkolásná jójön