Jó less ha megszokod,hogy a hátsó féket simogatni kell bizony.........a Dolomitokban lesimogattam vasig...baxxa meg....elsővel kellett hazajönnöm vagy 7-800km-t.............Duki 1098r+cbr1000rr azért megvolt Pordoin....csak elsőfékkel.....
Előszöris a tükrökben szart se látok így tekerek rajta..........a váltókart meg lejjebb mert nagyot kell emelni.A hátsóféket passz mert még mindíg motorfékezni szeretnék és nem lépek rá.
Na jó a viccet félretéve semmit.MOst tuti.........majd ha pihegtem anyagilag a barracuda plexi helyett kéne egy gyári békakinézetű meg talán egy givi szett amitől fel tudok tenni oldaltáskát úgy hogy nem olvad el.Vagy hegesztek hozzá egy szépet jövőre.
KB ennyi.............komolyan...............mondták hogy lágy a futómű...........szerintem nem.............az erősített sv-től keményebb egy 20%-al.............ennél keményebb ide nem fog kelleni.Féket még nem tudom de van...........és fékez.Majd ha elkopott brembot bele.
Kössz..................régóta érett.Csak el kellett mennie a bugyikéknek és ugrottam.Meg puhítottam az eladót.
KM 8100.
Egy olajcsere volt 2400-nál úgyhogy azt dobom le.
Hűtőfolyadék meg kevés nem sokat láttam belőle az is megy le.
Huhh....................kicsit buzeráltam.Állítgattam a kompjutert meg leszereltem a buzi digó akksit.
Menni eddig 44,6 Km/h mert a rendőrök miatt.
Gumi 180/55 úgyhogy a mekdönci előtt de szinte új pirelli diblo rosso úgyhogy egyenlőre az kipipálva elején még elmegy egy 3-4-eret a qualifier de majd ledobom.
Előszöris a tükrökben szart se látok így tekerek rajta..........a váltókart meg lejjebb mert nagyot kell emelni.A hátsóféket passz mert még mindíg motorfékezni szeretnék és nem lépek rá.
Na jó a viccet félretéve semmit.MOst tuti.........majd ha pihegtem anyagilag a barracuda plexi helyett kéne egy gyári békakinézetű meg talán egy givi szett amitől fel tudok tenni oldaltáskát úgy hogy nem olvad el.Vagy hegesztek hozzá egy szépet jövőre.
KB ennyi.............komolyan...............mondták hogy lágy a futómű...........szerintem nem.............az erősített sv-től keményebb egy 20%-al.............ennél keményebb ide nem fog kelleni.Féket még nem tudom de van...........és fékez.Majd ha elkopott brembot bele.
Bár a lábak rontanak az esztétikán.
KM 8100.
Egy olajcsere volt 2400-nál úgyhogy azt dobom le.
Hűtőfolyadék meg kevés nem sokat láttam belőle az is megy le.
Rnccámtartó.
Menni eddig 44,6 Km/h mert
Gumi 180/55 úgyhogy
És jövő héten elintézem hogy legyen renccám.
Előszöris gratulálok..egyedi stílus..sok-sok ezer kilómétert kívánok
Ui.: Mennyi van írva a zórrájába
Ja ésegy jó tanács előre tegyé 21 colos kereket..sokkal könnyebben feltucc ugratni a patkára