köszi a válaszokat most már így teljes a kép, 235-nél még csak a "villogós" fázisban tartok.Meglotyogtattam oldalra de még elég magasan éreztem az anyagot benne, de jobb félni mint megijedni . Köv kérdésem tankra szerelhető kamera állvány kéne vennem/eszkábálnom jó lenne megörökíteni a túrákat, valakinek ötlet? egy Kodak ZX1HD 1280*720p@60FPS alá kéne
mindíg tele tankolom így képben vagyok a fogyasztásról.Egyébként lapos keréknél és túl olajozott légszűrőnél a fogyasztás akár 1 literrel is gyarapodhat
jól beszélsz!
A fogyasztást néha érdemes megnézni, mert műszaki problémákra lehet belőle következtetni.
Amúgy meg nem azért motorozunk ekkora motorral.
Mert igenis a kis SV is túl nagy.
Aki óccóságért motorozik, annak ott az ybrahim.
először "villog", ami alatt ne rendes villogást érts, hanem párkilométerenként/párpercenként való ki-be kapcsolást. Amikor folyamaosan ég (de tényleg folyamatosan), akkor meg a mások által is leírtak szerint van még tartalék...
Az teljesen normális a "villogásos" időszakban, hogy épp világít, leállítod, akkor meg nem világít, majd 5 perc múlva megint...
5,2-nél még nem evett kevesebbet.Az átlag sebességem 120-130 km/h,ott olyan 5.5l a fogyi.Lehet,hogy lejjebb is lehetne szorítani de akkor hol marad az élvezet?
Köszönöm mindenkinek , gyári füzetben azt írták 4,2L-nél gyullad ki a lámpa. ez nem tudom mennyire reális. Nektek mennyi szokott belemenni ilyenkor ha telenyomjátok a tankot?
Gratula a géphez... én nekem általában 200-220km között (egyetlen egyszer volt amikor 257nél ) szokott kigyulladni a lámpa, én akkor már rá szoktam tölteni... de ha lájtosabban mész, akkor a kigyulladástól egy 40-50 km van még a teljes ürülésig...
A fogyasztást néha érdemes megnézni, mert műszaki problémákra lehet belőle következtetni.
Amúgy meg nem azért motorozunk ekkora motorral.
Mert igenis a kis SV is túl nagy.
Aki óccóságért motorozik, annak ott az ybrahim.
Az teljesen normális a "villogásos" időszakban, hogy épp világít, leállítod, akkor meg nem világít, majd 5 perc múlva megint...
Kopasz, ezt a szerelőműhelyt ismered talán?megamoci
ha ehez hozzájön 4-egész-valamennyi, akkor megvan a 17L, vagyis korrekt.
Gratula a géphez... én nekem általában 200-220km között (egyetlen egyszer volt amikor 257nél