Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hova?......igazából holnap nekem sincs azonnali programom(csak egy csomó amit erősen leszarok) és hívott Simi is, hogy nem megyünk-e valahova......
Én megyek..................aki bujt aki nem.
holnap vmi gurulás!?
Na megnézzük mit csinálnak ezek a világszintű versenyzők itt a Mecsek Rallyba. IRC világbajnoki futam van, aki nem tudná! Nem kis dolog. 45db 70-100millás gép van + 50 kicsit olcsóbb. Kíváncsi leszek mit mutatnak
Szia

Engem érdekel!
santitom@vipmail.hu emilre írj lszi!

Tomi
Sziasztok!
DID 530 ZVM2 Gold 108 szemes lánc érdekel-e valakit?
Teljesen új, 0 km-es! Ha érdekel valakit írjon vagy hívjon.
A Bolti ára 36.708 Ft!

érdeklődni: 30/603-8688
Felhíílak majd
Attól még nem látok a kanyar mögé.
Szukos az biztos, de tartottam a savot, igy nem volt gaz. A forgalom nagyon gyer...
vazelin?
Ceredi nekem túl szűk és beláthatatlan.
Gurultunk ma egy 400-at . Vihetem is elso szervizre
Salgotarjan es Cered kozti szakaszt mindenkinek ajanlom, nagyon jo aszfalt es sok-sok kanyar kb 15km-en.
Viszont visszafele a Matraban elhaladtunk egy szerencsetlenul jart motoros mellett, szalagkorlatnak csapodhatott, meg a mento sem ert ki, de nem alltunk meg, mert intettek, hogy menjunk tovabb, mar elegen voltak...remelem felepul
De asszem jó hozzá valamilyen gixxeré is.
Ez van. Meg pár robogóalkatrész.
Jobb első kellene, meg egy olajcső. Ami legalább 40 centi. .
Hátsó balosom van.
Urak! Ma fel avattam a sövöt a H-ringen. Ugyhogy ha valakinek akadna egy jobbos lábtartó taposója meg egy fékpedálja, arra vevő lennék MOST!
Nekemis.................jónagy....................160 literes.
Hütőm van!
a gagyi rozsdamentesnél ez természetes
1x meghajtod, kiég belöle a szén,rozsdásodik
Sziasztok!

Nem tudtok 2004 utáni sv 650 bontott cuccokat?
Kéne pár cucc
E futómű
Bal lábtartó ,váltókar
Szelepfedél
Vízhűtó

Stb
Én inkább megyek még egy kicsit és rákenem a nyuszira.
Az elszíneződés az igen.....
De ha valaki kicsit igényes ilyen szempontból nem és minden mosásnál szán rá 5 percet akkor nem néz ki ótvarul.
Ha nem csak mossák hanem mennek is vele ilyen lesz a szine..................simán.Ez természetes..............és még csak hajtani sem kell.