Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZtem felteszem ha már ilyen olcsó volt, meg jókat is írnak erről a gumiról.
Előre simán..........................de hátra.....................fene tudja...............magas lesz az tuti.Más az egész.Nehezebb dönteni.
Szerintem ha nem egyforma méretű a 2 gumi akkor szétcseszi a difit
Hali! szereztem egy hátsó gumát BT 021 de ez a gumi 160/70 es gyárilag meg 160/60 van előirva... nem lesz gond vele ha felteszem?
Ha nekem adnának egy gépet amit csak tankolni kell én mennék.............hanyatt-homlok.....................csak vigyáznék hova parkolok.
Amúgy ménem jó azesvé?
Én simán bevállalnék egyet ha szorítana a cipő.
Nem is menne el SV1000-el. Azt mondta SV nem kell neki soha többet. Pedig az a 650-es után mosolyt csalna az arcára az 1000-es. De mindegy mi lesz Neki, csak lenne már...
Csak motor kell neki...............................neked meg raktáron van egy.
Osszatok-szorozzatok.
Oldd meg valahogy, hogy egy hét múlva pénteken reggel fél8kor elgyere velünk osztrákiábaaaaaa!
A túlkúrát les......om.
Jövőre egy hosszabbat kéne..........................de kötelező ott lenned...................és előre mész...................nem akarlak szem elől téveszteni.
Európa kulturális fővárosa vót.
Mostanában nem vok formában, Szotyiéknak se sikerült a svájci túrára szállást szereznem . De segítek csak szólj nyugodtan ;)
Szakzsargon?
Jóóóóó mert majd megkérnélek egy túraszervezésre................ ..
majd holt szezonba még tavasz előtt, addig gyűjtögetek még egy kicsit
így van meg egy csomó köztér is meg egyéb látni való, persze ez csak annak érdekes akit érdekelnek a sírhelyek, mauzóleumok meg ilyesmik.
Van má cíííp bandit vagy túraendúróizé?
Macsek?
a belváros szépen fel van újítva.
Sok minden de motoros szempontból a legjobb a mecsek
Mi van érdekes pécsen?
Szerintem azse..................sima metrikus.................ez nem ánglius csak ott találták ki és szétnéztek a szabadpiacon.
Ha pécsen vagy mindenképp
de a menet mégiscsak witworth, igaz? :)

Nem colos.