Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítségeteket!
szerintem is a kulcs kÓdja, az nekem is van.

de gyújtáskapcsoló köré rakott antenna + a kulcsban lévő jeladó, az biztosan nincs (K3).
Az nem csak a kulcs kodja? En ugy tudom csak 1-2 kesobbi gixerbe tettek immo-t.
Nemondd, hogy nincs benne immo!? Nekem van immokódom is a géphez!
Ne gonoszkodjatok......................még nem vesz ilyet.
Karbis az jó................nuku immo.............viszont az inyektoros picit simább,lágyabb érzés.
Immobiliser nincs semelyikben, 2003 utan sincs.
2003 elotti az barbis, vagyis karbis
Azok mind barbi babásak
gondolkozok 650-es vételen
a régebbi 2003 előtti sv-kbe van immobiliser?
barbis vagy innyektorosak?
Szerintem ideális, ha "van eszed" a gázkezeléshez.
Nem akkor lesz..............23.-án..................tehát jössz.
Hát értelem szerűen arra utaltam ezzel, ha akkor lesz az út akkor nem jövök
Vagy jössz vagy nem.
Na nem tudom mi lesz a horvát úttal de én 16-án pénteken Alpokba indulok Szotyi és Soma úrékkal + még jópár motorka
Útiterv

1 nap: 550 km

Pécs – Böhönye – Zalaegerszeg – Rábafüzes – Leibnitz – Klippitztörl – Murau – Innerkrems

Odaérkezés után - amennyire az időnkbe belefér - fakultatív szerpentinezés a környéken

2 nap: A két útvonalon, az első 80 km fedi egymást.

GROSSGLOCKNER kör 305 km

A Grossglockner-kört azoknak ajánljuk,akik még nem mászták meg ezt a kultikus szerpentint, és csodálni szeretnék a 3000 méter magasságú hegyeket! (fizetős út - ára 19 Euro, de megéri)

Innerkrems – Katchberg – Obertauern – Radstadt – St. J. im Pongau – Grossglockner – Obervellach – Innerkrems – Innerkrems

HALSTATT kör 390 km
Akik már jártak a Glockneren, azok számára egy szerpentinekben gazdag útitervet állítottunk össze, melyben Halstatt vízivárosát néznénk meg (röviden), mely a Világörökség része.

Innerkrems – Katchberg – Obertauern – Radstadt – St. J. im Pongau – Halstatt– Sölkpass – Tamsweg – Turrach – Innerkrems

3 nap: 520 km

Innerkrems – Nockalmstrasse – Völkermarkt – Lavamünd – Bad Radkersburg – Letenye – Kaposvár – Szigetvár - Pécs
Szia!

Én is azzal kezdtem. S varriánsal igaz. Tökéletes tanuló motor. Kezes, kiszámítható és nyugodt motor.

Páran írják hogy az S-en fáj a csuklójuk. Nemtom, nekem soha nem volt vele gondom. Pedig voltam vele Münchenben, Triestben, Senj-ben meg az Isten tudja, hol.
Hozzátartozik, hogy én is kezdőmotornak vettem, de vadi újonnan. Szóval nekem kellett bejáratni is. Soha nem volt vele semmilyen gondom.
Most én is gondolkozom, hogy egy nagyobbra cserélem.
Na akkor a kormányvillahidat lehet olcsóbban meg tudom oldani,mert Apum öntészettel foglalkozik.Köszi az infőkat amúgy. Egyébként én nem szeretnék rá nagy ívű kormányt, szóval éppen hogy egy fingnyi hajlítás legyen benne csak. Hol tudnék olyat nézni?
hello!én sv 650-el kezdtem a nagymotoros pályám..hálás kis gép,nagyon jól kezelhező és szerintem kezdő motornak ideális,csak ajánlani tudom!
ha érdekel az enyém pont eladó..nagyobbat szeretnék:)
Tökéletesen.Én is azon kezdtem........................igaz naked volt de az nem baj.Annyi hogy nekem nem fájt a csuklóm meg a hátam éjszakákat.
Akkor jó..............csak nagyon el lettél tünve.
Hó ne legyen az a lényeg.
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Most csinálom a korlátlan jogosítványt.
Egy Sv650S-t szeretnék venni ,kíváncsi vagyok a véleményetekre ,hogy ez mennyire ideális kezdőmotornak?
Köszönöm a tanácsaitokat előre is!
Megyünk csak az időpont kérdéses....igyekszem a 23-át tartani, van még jelentkező, leszünk 5-6 motorral....
Épp pécsen vagyok, nem kell pestre vinni valakinek valamit?
Sándor...............mi a verdikt a túrával?
Kell egy kormány 5-15E ft amilyet akarsz, egy felső villahíd az 20-50E között, ahogy kifogod, 6cm-el hosszabb fék és kupplungcső 10-15E ft a többi csak munka
Hali! Mond! A kormányátalakításban mi kerül a legtöbbe?
Köszönöm válaszod!Így minden féleképen benne marad az SV is a listámban!És néztem a te Kék SV det is!De idén sajnos nem tudok még venni mert a biztosító illetve maga a határozat sem jött meg! :S