Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont 8 kiló egy 2004-esért...................hmmmmm.
Szerintem ő a ráégett koszra gondol.
Természetes a biliacélnál.
Mitől van az hogy egy idő után a kipufogó könyök elszíneződik, illetve nem lesz olyan szép króm színű, mint gyári állapotában? Ez gyártási hiba, vagy természetes velejárója a használatnak?
Ezen a képen annyira nem látszik, de azért észrevehető:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s
-4880751
Szerintem a c skála közepéig.Magas nem megy neki...............inkább alt.
Mennyire fúj ki?
létezik olyan szilo ami 1200 fokot bir
Bmeg, most vettem észre hogy kifúj a dobom. Van valakinek ismerőse, valami kipufogós vagy ötlete? Nem vészes, csak idegesít...
A képen a piros nyíl mutatja a problémás helyet. A dobról a szürke magnézium véget le tudom venni, de a többihez már a szegecselést kellene bontani...
Lehetsz most is csak ki kell tölteni egy nyilatkozatot hogy sváb nemzetiségű vagy.
Úgyse tudja hol van, mondd inkább azt, h mekdrájv vagy Bárdiautó
Juteszembe! 1 hét múlva ilyenkor már bőven svábok lehetnénk...
Kodály központ ;) de telefonon rám csörögsz és ott találkozunk ahol akarod
Most olcsó kb. decemberig.......akinek addig nem megy el és el akarja adni már kivárja a tavaszt.......most nagyon leestek az árak....
Hova vazz....asse tudom merre vagy?
Igen amíg elérem az átlag 80-90-es utazótempót.
Szoktál?
Hát úgy hogy gyorsulok....
őőőőőő ez nem biztos hogy jó ötlet.Ugyanis sokan teszik ezt tél előtt és megveszik a jókat.................a szemét meg megmarad.
Minek mobil ha megy ez füstjelekkel is.
ritka a téli olcsó motor... mondjuk én is kifogtam, de akkor non-stop a neten kell lógni és figyelni és azonnal lecsapni.
Én idén már nem megyek, ezt a két hónapot már kibírom motor nélkül, meg várom a téli jóárasított mocikat
Nem baj..............legalább tudom hol vagy.
De mögöttem baszom nagy porfelhő szokott lenni
Honnan veszed észre?
Minimálisan szarabb lesz a gyorsulás.
Kicsit csúszós sportos használatnál.