Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én válaszolok neked, de nem azért mert rád akarom tukmálni a motorom. Az 1000-es nálam laza túratempóba 5-5,5-et eszik, tempósabban 6,5 városban kéri a 7-et. Hogy kell-e túrakormány? Kinek mi a kényelmes... nekem nem tetszett a fekvős pozíció így átalakítottam, vannak erre átalakító szettek már amit ha ügyes vagy ki tudsz hozni 40-ből (apránként megvéve mindent), de ha nincs időd keresgélni akkor 100ból pár napon belül itt van a cucc vagyis meg kell venni a komplett szettet ebayen. Ha nem mentél még ilyennel akkor motorozz el Pécs fele és mész egy kört a túrakormányossal meg a gyárival is (amelyik tetszik azt viszed)
Tutinem.................megvagyok nélküle.Oda más kell.
szólj ha megvan, egyeztetünk, ha majd még akkor is el akarod adni és nem alakítod át 3 hengeres motorra :)
Ilyenkor felsegíted a szekrény tetejére és boldog lesz hidd el.
Van benne valami... mondjuk az biztos, hogy nem unatkozna!
nekem a macska boldogsága fontosabb, mint holmi kanapé
Ez úgy néz ki mint aki keresztbe nyeli le a kanapét is.
Persze, köss az kanapé lábához egy ilyet miután bekented:
Nem mondtam hogy vedd el tőle.
Amúgy a bőr jó oda is.................csak fel kell tekerni egy kötelet a radiátorcsőre hogy ott élezze a karmait............és ha nem ott csinálja pofánvágni.
ez nem jó ötlet, kell az Neki
Ha levágod a macska lábait akkor van.
macskabiztos van?
Inkább egy gyerekbiztos ülőgarnitúrát bűrből.
Én egyszer használtam ilyen méhviaszos cuccot, na azt ne erőltesd! Csak úgy leptek a méhek mikor megálltam, nem győztem hadonászni!
Akkora kiszerelés hogy szerintem 2 évig elég amennyit tisztítom.A spidi 3 után vége volt.Kevés.
na legközelebb akkor tőled.
sorry :-)

egyébként ami "motoros cucc", az 2-5-10x annyiba is kerülhet, mint ami ugyanazt tudja, csak másra szánták... szóval így.

Saját forgalmazás.

Tuti nyerő.
az enyém DM-ből van
igazából én meg körömmel, ami nagyon rá van száradva, és nagyon látszik. a többi meg marad. évente 1x szépen megpucolom és büszke vagyok magamra :-). Sőt, elárulom, ha pont a szemem elé csapódik be egy bogár, odanyúlok és leszedem kesztyűvel, bármennyire nem szabad (állítólag). se a noname, se az arai pleximnek nem lett ettől semmi baja. túl vannak ezek a dolgok lihegve..
Ikea.............
Hello. En mar tul vagyok egy ilyen atalakitason. Az N kiflije nem jo, mert azon van egy kinyulas elore az ora miatt. Vagy furni kell a gyari hidat, vagy vannak a piacon pont erre valo kormanybefogos hidak. Van most par gep mar atalakitva hirdetve
én friss eső vízzel szoktam
Ahol veszed, ott kérdezd meg, hogy az adott darabot hogyan kell tisztítani.
Külső tisztítása lehet akármilyen általános bőrtisztítóval ami egyben ápol is. Elárulom, IKEÁs bőrgarnitúra pucolót használok... Vagy pl lehet sima vízzel, majd valami ápolás (van aki babaolajjal dörzsöli be).
Aztán van olyan cég, ahol vállalják a teljesen profi tisztítást. (Nemcsak a külsejét, és nemcsak felületileg). ott aztán teljesen újjá varázsolják.
Csak kevés a naked!Sajnos!De úgy gondoltam h gyári N es verzió kiflije az N es gyári kormánnyal felmenne az S re?