Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyibá, kérdés, a lengyel sajthoz hasonló, grillezhető-süthető, van nálunk? Most sütöttem meg az oszcypeket amit hoztam és hát hmmmmmm :) arról már ne is beszéljünk h milyen jól csusszan rá a sör.
Mellesleg, lesz lengyel menet?
Ott is csukod a 4.-et?
hát amikor csepelen laktam, ez nem volt :)
pedig gyakran mentem úgy, hogy 110-nél csuktam a negyediket...
(autóval)
bár ez néha más városrészben is előfordult, de azóta családi kombira váltottam :)
:-)
Majd jön sándor.............csak most el van szerintem havazva.
Míg nincs itt az idő nem idegelem magam.Ha nem jön össze lelépek egyedül és valahova megyek.
Most én arra gondoltam, h az Alpok túrára jössz... És mikorra várható némi konkrétum szerinted? Senki sem olyan bőbeszédű
link
Csak el lett tólva valami gebaszmiatt.................amúgy nagy a csend körülötte.Ha nem jönnek én 23-a környékén megyek az tuti.
Én nem tudtam, h van lista Meg semmit az egészről, csak annyit, h következő h.végén megyünk valahova, hogy hova nekem tök mindegy, lényeg, h menyek már végre, mert ez az év kurva szarul jött ki 2 kerék miatt
Hát feliratkoztam.
Miért Te is jössz?
Nem németekhez megyünk.
Német haverom tegnap jött meg kintről (Frankfurtban él) és mondta, hogy kint szeptemberbe a havazás elég népszerű dolog már, szóval kicsit félek ez miatt
Mi szerintem eltóljuk egy héttel.
A részemről, mindegy hova megyek. Vagy Sanyi úrral tengerésznek, vagy Szotyi úrral Alpok kupa Alpoknak azért örülnék jobban, mert tegnap jöttem meg a tengerről és még a hegyekbe nem is voltam. Igazából ha megy mindkét csapat, nem tudom melyikbe szállok be
Nagyon mennél?
Részemről már 80-90%.

Juteszembe! Mi lesz következő h.végén? Alpok járat lesz?
Nem hitte hogy vannak nála betegebb emberek.
Fz1-ről jut eszembe.......átértünk Svájcba és egy helyi mókus akart nekünk oktatást tartani egy tükörsima szerpentinen........megkerültük........elengedtük........nem hitte......bevárt minket.....picit követtük...........aztán kimotoroztunk a képből.............1 óra múlva jött szembe,előre köszönt.....
Nekem akartak elméletben FZ1-et adni.
Dózikám, látom sóvárogsz a gép után Igyekezz mert bombáznak a cserés ajánlatokkal rendesen, de csak szarokat akarnak adni, pontosabban ami nekem nem kellene... GSXF600 meg 750 meg nagyrobogók. Ugye nem kell megvárjam, míg valaki akar érte egy nagy banditot vagy egy FZ1-et?
Köszi a választ. Akkor elviszem a bringát szervízbe.
agyvérzést kapott szegény.Szerintem lehet érzékelő és akkora hőt érzett,hogy letiltott mindent még a ventit is.Aztán egy 110C -s pillanatban azért beröffent.Nem tudom az sv-ben milyen hőszonda van,talán ptc, de ha megszakad a vezetéke akkor ezek hajlamosak irreálisan sok fokot mutatni,mivel az ellenállás megnő (szakadás tehát végtelen ohm)
A gyorshajtási csekkek mindig Szombathelyről jönnek hozzánk is, attól függetlenül, hogy az ország melyik pontjában mértek be
van neki, qrvajó, készen van és eladó. csak annyi, hogy velem kell tárgyalni mert Zoli mindent sz@rért-húgyért odaad. szóval mennyit ér meg Neked?