Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló tudom hogy nem ide való téma de szeretném kikérni a segítségeteket bőr ruhát szeretnék venni és nem tudom hogy tisztítsam köszi a segítséget.
Így van Fz6s után keresek valami masinát! :D mennyi a fogyasztása?gyári kormánnyal az S es mennyi kényelmes?Mindennapos használatra kellene, meg inkább túrázni!Néztem a motorodat szép, most még egyelőre csak infókat gyűjtök h milyen legyen a következő paripa!Még a rávaló egy bizonyos részét össze kell szedni!
Bocsi de nem Fz6s-t keres, az volt neki.
"Motor vásárlás előtt állok (fz6s után)és érdekelne az SV1000 ről 1-2 infó! "
csak a lényeg maradt le:
http://totalcar.hu/magazin/koz...
Le vannak csavarozva.
olvasd át a kommenteket
más is járt már hasonlóan
be kell menni asztaltboritani
Jaaaaa akkor jóaz.................idomos jobb.
Naaaa! Itt egy vevő és elhesegeted tőlem?
Az alapjárat 1400-1500 körüli emeléssel simán jó lesz.Túrakormány gyári híddal nem bztos hogy lesz ztángyártottal KB 50-es.................én simán vennék nakedet.
Olyan, hogy leáll olyat még nem hallottam, elolvasnám ahol Te ezt olvastad. 1000S-be túrakormányt rakni 50 és 100E ft között lehet. De nem értem miért kérded ezt mivel fz6-ot keresel? De ha SV 1000 kell akkor van eladó bőven nekem Van egy túrakormányos is és egy sima is. Melyik kell?
Helló!
Motor vásárlás előtt állok (fz6s után)és érdekelne az SV1000 ről 1-2 infó!Van e valami típushibája, illetve amit vásárláskor figyelni kell!Meg mennyire bonyolult/drága az S es be magas kormány beszerelése?Bontóból az N es kormány kiflije passzol hozzá?Meg olvastam olyat h leáll ha meleg van vagy alapjáratnál gázt adsz.Az mitől van?
Előre is köszi!
Csók a motorodnak szól nem neked!
Mindjárt megyek csekkolni a vasat Zoli!
Én nem aggódnék túlságosan emiatt, igazoljátok az okmányirodában hogy be van fizetve és kész.
Ma kapott bátyám egy levelet, hogy vigye be 5 napon belül a kocsija rendszámát és a forgalmiját, ugyanis kivonták a forgalomból kötelező biztosítás nem fizetés miatt! Természetesen a fél éves csekk 3 hónapja lett befizetve, így elég hülyén állunk a dolog előtt... Nyilván egy adminisztrációs hiba lesz, mégse mehetek a kocsival, mert ha megállít a rendőr és lekérdezi az adatokat akkor azonnal felakaszt a villanypóznára, hiába mondom azt, h nem vétettem semmit.
Tetves világ van sajnos... meg kell várni míg hivatalos úton ez az egész tisztázódik, ami akár 2-3 hét is lehet
A néni ott hátul még mindíg kellemesen formás.

De a duplaszemű is.
Jövő hét közepe táján meglesz...............hogy olcsó e az nagyon relatív.
Laller
ez ám a marketing! :)

Zoli
gyári rendszámtartó van rajta, ahhoz kellene. Szólj ha megvan a terv, hogy mikor teszed össze.

Szerintem meg tudunk majd egyezni. Minden olcsó és jó megoldást elfogadok
Már volt....................de igazi a hétvégén.
Be sem kellett járódnia.Nem nyom sehol,elég hosszú a szára nem túl sprőd nem túl puha.Pont fasza.
Mikor lesz az éles menetpróba a triplával?
Majdnem olyan van................25e meg egy próbanyomat az 577-ből van rajta...................hamarosan lecserélem.................amúgy ha szóltál volna és kicsit vékonyabb a kezed lett volna egy faszántos spyke-m.
Egész jó ez a shox kesztyű
Bent a lakásban?
csukom, csan nem 110-nél, hanem 40-nél :-)