Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a régebbi gömbölyű sv-k teccenek
az ujak ugy néznek ki mintha falnakmentek volna velük
ugytudom hogy néhány gsxr meg a gsr-nek gyenge a váz és elszokott törni a nyak
sv-nél nincsen ijen tipushiba?
Sokan keresik..............nehezen van meg.
Má nem aranyárban.
aztán lett-e fékcső?
De igen. .
Mondjuk váltókar meg első teleszkóp annyira nem.
Amugymeg. . .
Jó estét az Uraknak!
1000-eshez van bőven alkatrész! 650 hez meg szarásig van. . .
Úgy hogy átlagember az életben nem fog különbséget érezni azokban a nüansznyi eltérésekben ami van a két gép közt.
Nem motogp ez hogy tizedfokok meg grammok számítanak.
Egy balesetes gépet ahol megtekeredett a váz azt észreveszed de ahhoz nagyon nagyot kell kapnia.
Vezetés ügyileg az erőforrás a karbi miatt kicsit nyersebb és slussz.
A konkrét állapot amit inkább figyelembe kell venni.
Nézd meg mondjuk Roli régi karbisát meg egy ütött vágott 2005-ös inyektorost egy banki visszavett kategóriából és ott már van lényegi különbség.
A csöves ugyanolyan jó csak más a külleme.
azt hogyérted hogy a váz tökmindegy?
a régi váz csövekből van az uj meg öntvény
villaszög és utánfutás mindegyiken egyforma?
Váz más gyakorlatilag tökmindegy.
Blokk karbi és inyektor meg pár apróság úgyhogy más.
Futómű ugyanaz.
Viágítás hótmindegy ugyanaz.
Szélvédelem....................na haggyámá.
a régi és uj 650-es között mijen kűlömbségek vannak?
gondolom a blokk ugyan az mindegyikbe
váz miben jobb vagy rosszabb a régi?
futómű?
világítás mejiken jobb?
szélvédelem?
Huhh...............lehet róla szó.
"mivel már nem gyártják őket, alkatrész utánpótlás sincs már hozzájuk?"

A gyártás leállítása után még legalább 30 évig van rendes alkatrész ellátás a japán motorokhoz. De öregebbekhez sem lehetetlen beszerezni a szükséges dolgokat.
kössük össze egyik kellemest a másikkal
Arló felé kanyargás-csobbanás,száradás-kanyargás haza.
Meg tudott.........csak eltelt 7-8 év és bejött egy magasabb és nem tököltek a fejlesztéssel.
Van dögivel minden utángyártott de nem kell sokminden csak kopó-fogyó ha jót veszel.
Azért kár hogy a Suzuki nem tudott megfelelni az elvárásoknak. Akkor ha alkatrész kellene az 1000-be, akkor csak onnan lehet rendelni?
Amúgy arra nuku pízem még................ ...................kéne egy légszűrő...............csak gyári van.................szerencsére emberi árban.
Valami alternatíva?
Oda én sem mennék......legalább spórolok a horvát turnéra...
Mert az aktuális környezetvédelmi normát nem tudta a blokk teljesíteni és nem lehetett fejleszteni.
Lehet venni.
Van alkatrész amcsiban még mindíg kapni.
És nem................csak pofára olyan mint a 650-es............idomok,műszer meg pár külső cucc olyan a blokk,váz,futómű más.
Szóval ha jól értem a hozzászólásokat, ez ellen nem lehet mit tenni, ez velejárója a használatnak.
Még arra lennék kíváncsi, hogy miért nem gyártanak már 1000-s SV-ket? Esetleg szabad még ilyet venni, vagy mivel már nem gyártják őket, alkatrész utánpótlás sincs már hozzájuk?
Vagy nagyjából ugyanazok az alkatrészek kelleneek hozzá mint a 650 es-hez?
Egy 5-700-at le kéne nyomni hogy tudjam nincs gebasz a géppel.Jövő héten meg nem érek rá.
Visegrádon meg voltam.
Az messze van........5-600 lenne innen oda-vissza és amúgy nincs azzal baj, de nem vagyok ráhangolva...
Dobsinára gondoltam.