Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha.....ez igaz(mármint, hogy a Tiéd a legolcsóbb)....
Az előző motor árára mondtam! Aránytalanul magas az ára az enyémhez képest. De most ahogy nézem szinte az a legolcsóbb Így felment a régi SV-k ára? 500 alatt nincs egyse
Ejj, szívesen mentem volna ha nem picsa másnaposan ébredek 10-kor...
mi persze?
Persze...
Kutya bajom!
új extrém sport jól vagy?
Eldurrant a cső. És telibe az elsőgumát és a féknyerget locsolta féktávon. -3 kanyar
Igen....hidegebb az olaj... ......,de mivel nem sivatagban élünk állandó 40°-ban így nem sok értelme van sőt túlhűti az olajat.....még a réginek sem megy feljebb nyáron dugóban sem az olajhőmérsáéklete 90°-nál menetközben meg 50° körül van így nem véletlen, hogy a gladiusnál már vízzel oldották ezt meg aminek inkább a fűtés mint a hűtés a szerepe legalábbis errefelé....
Jaja..............aki akar jöhet..............de nincs tolongás.
minnyá indulunk ózd-dobsina karikára
Hatvanban a tecsónál 3/4 10körül
még annyit figyeltem meg hogy az ujon van olajhűtő
ez számít valamit?
Na emegyek megint.
Ja és ilyen nincs..................gsr-en túlzásba vitték a könnyítést de ott se kell vasúti átkelőnél parázni.
Visszajöttem.................én nagyon remélem.
Ha nem irgum-burgum.................betáraztammagammegyek.
Amúgy hovamegyünk helyileg?
remélem...
Nincsen tipushibáról szó!
Ahogy a gyártók áttértek az aluvázra. . .+könnyitések. . .stb
Ez a vége.
tuti lesz horvát túra akkor ? mert csak akkor veszek új gumit
Olajcső, megoldottam. Remélem birni fogja. De ,hogy egy kötsög olajcső miatt csukjam össze. . . .hihetetlen vazze.

nem szoktam ökörködni ugyhogy nagyon kicsi az esélye hogy nálam eltörne de azért eléggé rossz hogy minden vasúti átjárónál arra gondolnék hogy most fog eltörni a váz
azért a régi motorokkal ritkán fordult elő váztörés
mostanába meg egyre több ijent hallani
akkor ez nem ojan tipushiba mint a gsr-nél?
asszony tudja?
Na jó elmentem.Holnap aki bujt aki nem...............8-9 közt indulok.

De csatt kérdése az egész.Bár szerintem olyankor nem a váz fog az első problémád lenni.