Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké!
Lallerrel értekezz, ügyeskezű és vágja az elektronikát......
Mondtam neked :) de akkor nem akartál bele menni, bár lehet telefonon nem értettél meg :D
nem nagy kunszt, szokásos az ezresnél, nemrég magamnak is cseréltem......
Sziasztok! Keresek olyan szerelőt, vagy szervízt, ahol a régi 650s sv-mbe megtudnák javítani a műszerfal-világítást. sajnos már csak 1 izzó világít :(
Tudtok valakit-valakiket ajánlani?
Foleg elindulni
Simán megy az lefele is, sztem hagyd a francba kuplung nélkül az igazi
ezt mindjárt gondoltam
Tudok.
srácok nekem 650-esem van... tud valaki jobb kuplungbowdent, mint amilyen a kuplungbowden? előre is kösz
Totál felesleges a mezei dot 4 nél jobb............ha annyit küldöd a kuplungot hogy az elgőzölögjön a folyadékban a vízgőz akkor az űrben vagy.
Ha te és a motor közt van pár száz Km akkor az nagyon megnehezíti.
Beviszed motorszerelőhöz és megoldja ha van szimering fél óra alatt.
akármilyen dot4 mehet bele?nincs speckóbb ami jobb mint a dot4?

hülyeséget kérdezek, de a kuplungfolyadék ugyanaz mint a fékfolyadék?

Ha nem egyszerű, akkor inkább biztosabb kezekre bízom.

jelen pillanatban nem otthon, szokás szerint...

S mivel ritkán vagyok otthon, a mociszerelés is vontatottan halad
Hol a búbánatban vagy?
Szét össze...........hát egyéni bevállalás ha meg vagy szorulva akkor menni fog.Alul talán két csavar tartja a cuccot..........valahogy kiügyeskeded a dugót meg a szimeringet.............ár passz fékfolyadék sima féllityis dot 4 kell 500-1000 pénz lehet még kúton is.Légteleníteni mint a féket.
van tipped hova kocogjak be?márkaszervíz horror áron, csak ha muszáj...

képet tudsz linkelni, h mit csavarozzak szét?
szét össze, talán házilag se gond...mibe fájhat a fékolaj meg az a szimering?

kuplung nélkül?az már beteg...felfelé még csakcsak, nade lefele?!

hogy kell légteleníteni?
Ügyesen.............elég lett volna a 650-es gondod egy szál se lenne.

Amúgy valszeg az alsó munkahenger a kuplungnál a gebasz.......a szimeringje kuka.Bekocogva a cuccal bármelyik evvel foglalkozó cég nem horror árért ad és csak össze kell rakni meg légteleníten.Pik-pakk megy.................vagy megtanulsz kuplung nélkül menni mint a Töki.
jelentem itt is váltógond lesz...

valahogy elfolyt a kuplungfolyadék...Okosok szerint az elsó munkahenger gumigyűrűjét ette meg.A fasz se tudja hogy.Azt vettem észre, h alig veszi be a fokozatokat és így kellett 50km-et mennem....

igazából fingom sincs hogy tűnhetett el a bal tartályból a cucc, nem nézek rá mindennap...
Autó lett belőle, de maradt Suzzy is! Tehàt van egy gépjárművem és egy eszközöm!
Aszondtak keveset eszik.
ja bocs, Zolira gondoltam
már eladta mert Gladiust akar...
Hi,
Mi ujsag a Triumph temaval?