Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fváron van egy jó szabó, ha érdekel. Közepes árban... motorosok oda járnak... bár neked eléggé kiesik
Akkor mék cordurába....kissé talán meleg lesz, de majd hűsölök a vízben...
cölöp nem izgat....nála volt két ruhánk és ezt a cippzárt is ők tették bele na meg volt pár baki ami az árhoz képest nem elviselhető....
Hát gyorsat nem tudok.................csak a katayungát de az nem lesz gyors meg a cölöp..................de az meg nemolcsó.
Bűűrről jut eszembe...kéne sürgében egy cippzár cserélő mert nem bírta a hasprotektor feszülését
Bakker....................kitöltöm a bőrgúnyát mint a kötözöttsonka.Nem fér alá semmi fölé meg mégúgysem.
az a fő hogy neked kényelmes legyen, már amennyire egy bőrruha kényelmes tud lenni
lehet hogy veszek majd régi sv-t nsr helyett
nézzél be a győri fórumba
elvetemült ötlet, de vegyél fel minden ruhát egyszerre míg oda nem értek
Fémtankos.................nekem macerás a tanktatyó. Inkább elférek a hengertasiban.
Párszor majd ki akart esni a sövö váltója úgyhogy hanyagolom.
Pályán van értelme a másodpecek hajszolásánál, de tudomásul is veszik, hogy időnként váltócsere van...viszont sokan úgy gondolják, hogy ha jó a pályázóknak sz jó nekik is....persze működik, de az alant írt feltételekkel....
én mindíg kuplungozok.Azt tanultam a motoros suliban,hogy így kell :)
Épp most dicsőítik pár topicban a kuplung nélküli váltást.....jó az tiltásközelben forszírozva a tempót....,de amikor túratempóban túramotoron csinálják hát ott már előfordul ilyen baleset....
én is ugyanerre gondoltam
Esetleg még egy tanktáska?
Fémtankos a barkas?
Mostanra mindennap..................a bótban 6-ig vagyok ma meg holnap összeheftelem a platnit hétvégére meg lesz.Talán vasárnap.
Sodródjanak a falevelek..................értem............van minimum 2 milim.....................jóvan ez birja még az évben.Jövőre meg kicombosodom pénzben és lesz minden bódottság.Egy hengertáska felfér és slussz.
melyik nap érsz rá, hogy felprobáljuk a volt motorod csomagtartojat az enyemre? Múlt héten mondtad, hogy talán ezen a héten el jutsz idáig.

Helyileg hol érlek majd el? Lesz lehetőség esetleg a triumph csodagép megtekintésére is?
Én 1mm-nél szoktam....
Sodródna utánad keresztben a tengerparton.....
Apropó kopásjelző nélküli elsőt mikor illik cserélni.Hátsót még csak csak a mintáig de elejét má nemigen merném.
3-4 mili talán van még.
Abban mi az élvezet?
És ha készítenél egy tripla utánfutót?...........esetleg néha vihetnéd a többiek cuccát némi apró ellenében!
Nem kempingezek! ....szép lenne 1-2 éjszakára sátorozni ráadásul már így utószezonban elég olcsók mindenhol......
Ha kemping lesz szóljatok..............necces a pakolás................nekiállok valami csomagtartónak.
Ha nem az jó.