Nem de arra jó volt, hogy magabiztosabban esek neki az ilyen apróbb munkálatoknak . Lehet következő mocinak is valami szervíz igényes cuccnak kellene lennie 1-2 ilyen moci és mehetek a Sanyinak besegíteni
Holnap neki esek...még az a kérdés, hogy autósboltban- tescoban tudok-e ilyet venni... azt néztem hogy 0,84W kérdés a mérete, de gondolom szabvány... a helyzetjelzős tanácsot köszönöm!
Ú ez jójáték, ahogy Sanyi mondja idomok le, középső idomnál figyelj a felső lámpa csatlakozójára ami előtt leveszed az idomot akaszd ki a csatlakozót majd utána húzd ki a kábelköteget az órából, asszem 5 csavar tartja az égők cseréje meg full egyszerű, az óra hátulján csak el kell forgatni a kis műanyag cuccokat ha ezek égtek ki.
Igen sajnos mert kiégett a helyzet jelzőm kivettem és leszartam...majd egyre "fényesebben égtek" egyre kevesebben
most már csak 1 maradt talpon...de néztem a user manuált...hát meleg pálya, az egészet le kell akkor kapni, de gondoltam mielőtt bontok kérdezek :D
Szerintem nem férsz hozzá a műszerfal rögzítőkhöz ha nem veszed le az idomot...igazság szerint annak a pár izzónak a cseréje ettől lenne kurva drága egy szervizben mert amíg hozzáférnek eltelik 1-2 óra...., de biztos, hogy az égőkkel van baj?..
Tsanyi: Megpróbálom én ezt egymagam...a kérdésem annyi lenne, az egész elejét le kell bontanom (idomokat), vagy csak 3 csavart szedek ki, és kilehet emelni? -szerinted?
néztem a másik oldalon, ahol szervezed, de ma meló, holnap meg pont Veletek szembe megyek, Karcag! Az év uccsó bulija, idén egyre sem sikerült elmennem, ezt nem hagyom ki! Ha valamilyen oknál fogva ismét eltolnátok, akkor ki tudja......
Még husvétról maradt 16 ojró meg valami 56 kuna.............az megy pályadíjra és még kell 30 ojró.
140-nél ne menjünk többel mert félsüket leszek mire leérünk.
ahogy sikerül, de persze van már bevált szállás.....ha a partra szeretnénk menni akkor 20€ körül fog alakulni ha jó beljebb is 10-ből megúszhatjuk....én mondjuk szeretnék a parton lenni, de majd meglátjuk...
most már csak 1 maradt talpon...de néztem a user manuált...hát meleg pálya, az egészet le kell akkor kapni, de gondoltam mielőtt bontok kérdezek :D
Mondjuk egy osztrák út pont jó lenne!
Vigyázzatok Magatokra, szélest!
140-nél ne menjünk többel mert félsüket leszek mire leérünk.
Van szálláscím vagy ahogy esik úgy puffan?