Még ki kéne találni egyáltalán hová menjünk.......valahol a tengerparton nézzünk szállást...ha jót akarunk motorozni akkor az a partszakasz lenne jó, ha újat találni akkor valami más...
Havd fel Norbit vagy Brian-t.......lesz jó gumi...a horvát út előtt én is gondolkozom, hogy cseréljek-e vagy sem......épp kopáshatáron van, a fene tudja.... ...Rami is agyal, hogy jöjjenek-e.....bár kevés az esély...
Ja és olajból a floriol a tuti meg a 180-as gumi pirelliben.
Marad a rosso II..................ha nem találok olcsón a racsingosból használtban.
Legalább eccer az életben menő leszek az olvadt szarral a peremén.
Gumiból fasza az ízlésem fájerszton téligumi nyáron................a körforgókban úgy csikorgok mint a túfasztban a driftautók csak én 30al is.
Nokiából az xt de tényleg vicces a kezelése................viszont valmennyire látható míg az igot nem sikerült kibogarásznom.És ez hallatszik is a fülesben ha van................bár már van progi hozzá ami átrakja fülesre a dolgot.
Igz ma már a menő az androidra a gúglimapsz.
Dózer koma a csigacsápossal vigyázz kérdezd Balut milyen árban van hozzá az alkatrész.Nem véletlen nyögi be már most az eladó koma a fogaskerék cserét.Hiába adja 780-ért ha a javítás után többe jön ki mint egy jó változat egymillája.
túl jó......amúgy én nem vagyok racsing párti olajban....túragéphez túrahasználathoz túraolaj kell, motulból max. a 7100-as, de bőven elég az 5100-as is...
Fogalmam sincs, a banditnak a szokásos váltó fogaskerék cseréje 100 körül szokott lenni....és ugye itt még csak olvasod, hogy mi a baja, de szétszedéskor fog kiderülni, hogy igazából mit is kéne cserélni...
Bár nem Zoli vagyok, de ugyanolyan telóm van, mint neki (5800) és nekem a Garmin Mobile XT van rajta. Jól használható, bár van egy két beállítás - mint a fizetős utak tiltása, ugye - amit nem volt egészen könnyű elsőre megértetni vele...
Eddig óckodtam a használt racsing gumitól, de mióta egy barátom racsingol, azóta nem. Megy vele 10 kört ledobja (neki belefér) Én meg fölrakom az enyémre. Eddig nem volt bajom vele. Mondjuk csak az elsőt szoktam ilyen módon megoldani, hátul azért típus azonos új van fönt.
Nekem a kedvenc gumim tgk pótra a vágott, húzóra kínai vs vágott előre új kínai, szgk-ra barum téli olcsón, motorra használt racsing olcsón....ezek a kedvenceim...
autóra a kedvencem a yokohama sportosabbja.
előre érezni, hogy mikor enged el, mégse olyan mint a takony. gyönyörű kontrollálhatóan lehet vele csúszkálni. újra megtapadásnál ugyanez, nem vág át a túloldalra (highside megfelelője), szépen beáll egyenesbe aztán csak tol és tol előre :-). Fáktávon is jó, szinte beleáll az aszfaltba.
Mondjuk most goodyear van fent, de a hülye kipörgésgátló miatt tökmindegy... ahányszor beledolgozik, leizzadok hogy lefulladtam.
Marad a rosso II..................ha nem találok olcsón a racsingosból használtban.
Legalább eccer az életben menő leszek az olvadt szarral a peremén.
Nokiából az xt de tényleg vicces a kezelése................viszont valmennyire látható míg az igot nem sikerült kibogarásznom.És ez hallatszik is a fülesben ha van................bár már van progi hozzá ami átrakja fülesre a dolgot.
Igz ma már a menő az androidra a gúglimapsz.
Dózer koma a csigacsápossal vigyázz kérdezd Balut milyen árban van hozzá az alkatrész.Nem véletlen nyögi be már most az eladó koma a fogaskerék cserét.Hiába adja 780-ért ha a javítás után többe jön ki mint egy jó változat egymillája.
'05 SV650S-mbe 4T 10W40 MOTUL 300V FACTORY LINE olaj szerintetek jó lesz?
Zoli, mit is javallsz nokia fónra navigáció tekintetében?
előre érezni, hogy mikor enged el, mégse olyan mint a takony. gyönyörű kontrollálhatóan lehet vele csúszkálni. újra megtapadásnál ugyanez, nem vág át a túloldalra (highside megfelelője), szépen beáll egyenesbe aztán csak tol és tol előre :-). Fáktávon is jó, szinte beleáll az aszfaltba.
Mondjuk most goodyear van fent, de a hülye kipörgésgátló miatt tökmindegy... ahányszor beledolgozik, leizzadok hogy lefulladtam.