Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van kb 2-3 mm kopásjelzőig annak ki kell bírni a horvát túrát nem ?
Rá kell bökni arra a szombatra a naptárban, azt majmeglássuk
ezen agyaltam és mondtam Hentinek, hogy nektek egyidőben ér véget a meló és utána ki lehetne menni szlovák szállásra és másnap zakopane-én keresztül haza......ez mondjuk nem nagy költségvetésű túra. kb 700 km és 10€ körül van a szállás a kaja meg igen olcsó akárhová is megyünk....
Én bennelennék..................de 23.-a talán horvát állatkodás.............utána október és zutty vége a sezlonynak.
megmondtam mert nálad volt a bárd.......és valamit mondani kellett...
Téjsanyi megmondta eccercsak eljő egy szombat aztám Ők mennek reggel, mi meg meló után utánnuk
Dehogy nem, együtt megyünk Zakopánéba, csakhogy tuggyá róla
Hajrá.
Én nemmek sehova.
Majd most hétvégén!
A telóolajcserét már nem akarom halogatni, megejtem még hétközben.
Nyugodt voltam.Mentem volna simán de utánfutó rendszámmal necces lett volna a dolog.
A simson meg nem volt kész.
nyugi, nálam is ez volt...ez van.
Ja...............Drága?

Amúgy már egy jó hete beharangoztam...............nem volt váratlan.
De hát................megszoktam.
140/gombóc?
Igyekszünk..............140-é akkora gombóc fincsi fagyit ettünk hogy ihajj.
Tudtok élni!
én azt tudom. csak egy általános kérdés volt, nem neked szólt :)
Sose finyáskodtam...........................csak tényt közöltem.
ezt a vibrálásos finnyáskodást én sose értettem, nem is igazán tudom, mire kéne figyelnem... :-) A motor az motor és kész, mit vártok, hogy semmi ne érződjön?
Csak azé mondtam nehogy efogúttnak láccak nya.
Az sv V2 nem vibrált mi?.....
Itt meg "...jaj vagy egy kis vibrációóóó"
Hát hol is kezdjem.Tapasztalatok.

Az üléspozíció és kényelem az KB sv de az hosszabb meg magasabb kicsit de nem számottevő úgyhogy rendben is va,a cuccolással bajban leszek kicsit de megoldható.Ez az ergonómia.
A váz és futómű az KB 50%-al jobb még a lágyabb normál tripla verzió is mint az sv.Könnyebb ívre tenni és stabilabban is tarja azt de nagyobb sebességnél sem tapasztaltam szitálást.Tehát ez máris nyereség.
A blokk egy aranyos kis mindenes.
Nincs a v2-re jellemző nyers rántás gázadásra bár nincs az az alacsonyan hátbavágásszerű elindulás sem.
KB sornégyes de ott meg az alacsony fordulaton gyenge magasan hátbavágás sincs.
Ez úgy 2000-től elkezd húzni és lineárisan láncrángatás nélkül tart egészen 9000-ig.
Függetlenül a sebességfokozattól.
Gyakorlatilag városi 40-el 5-ben cirkálok majd kilövök simán és elhuzatom 160-ig.
Ilyesmit az ezres SV-n éreztem csak az azért ránt rajtad alacsony fokozatban gorombán ráhúzva a gázt.
Ez nem ez csak tól.
600-as blokktól ez azért szép eredmény.
Persze van másik oldala is.6000 nél érződik egy kis vibráció a lábtartón és a kormányon.Nem sok de bizserget.Elég fura megszokni a fütyülő vinnyogást alapjáraton meg kelepelést a blokkból de ez a gyári csomag része.
Az olajszint ellenőrzés a pálcával körülményes és az oldaltámasz elég gagyi.KB ennyi a negatívum.
Zoli! Milyen a 3 henger? SV utáni érzelmek milyenek?
most vettem észre te a gábornak a tesója vagy
multkor találkoztunk eto parkba
oké sokat segítettetek köszönöm