Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van pl egy ilyen gép tőlem pár Km-re, de szerintem a kék amit elsőnek linkeltem sokkal szebb, és jóval többet kapok a pénzemért. Meg nem nagyon találok 30.000 Km alatt sehol, és ott már volt több tulaj. Meg ugye a gusztustalan órapörgetés........az ne lenne ebben a kib...szott országban.
Egyébként SZERINTED mennyi lenne a reális ár, akkor ha tényleg szép a motor és azt is beleszámolod, hogy új gumi, sportkipuf, etc.....etc.....etc....?
Asszem Pomázon...
Na ne röhögtess!
Az még a "belefér" kategória. Bár az is 230 +X Km.
Itt pest mellett talán.
Egyébként Z kollega merre felé lakik? Csak mert én Vas Megye és hát a világ végére azért amúgy sem mennék el szivesen, de lehet megnézném az övét is mint alternatívát.
Attól még hogy letörli a kleömlőt még nincs gari rá hogy megőrül...............láttad volna Rolit az 577-esen.
Titta rossi 2.
Ja.
A triumph?
És pont ebből gondolom, hogy ha valaki így bánik a motorral annak nem lehet egy kínzott előélete. A 32.000 nekem is kicsit b...ssza a csőröm, de ez talán nincs visszatekerve -30ezret.
Mondjuk én is aszondtam detto csak az asszonyos részt hagyom ki.
Oszt ez lett.
Mert Z kolléga nem törölte..............de h a port és a 20 perces esőben menet után ráégett szmötyit roli tudja mivel letörlőd ugyan úgy fog kinézni mint a kéké.
Csak fiatalabb és kevesebb Km-es lesz.
Ez az alap kinézet ha nem ilyen tisztaságmániás mint a kék tulaja.
A leömlők egy gyengébb minőségű rozsdamentes acélból vannak ettől szineződnek el hő hatására............de nem rozsdásodnak szemernyit sem.
Az 100%, hogy sv lesz a gép. És az is tuti, hogy 650 mert első nagymotorom és ez nekem bőven megfelel. Nem vagyok az a száguldós típus, pláne hogy asszony is mögöttem lesz elég gyakran. Ruhákat már megvettem.
Átlagos kinézetű.Nekem is KB így nézett ki.
Na jó talán picit sötétebb volt.
De nem hatottam.................énnnn nem..............leelőztek mind.
Ha eldöntötted hajrá és üdv az SV-sek közt.
És amit linkeltetek Z kollega motorján meg akkor miért olyan "rozsdás" (gondolom hogy nem az, csak valami olyasmi) a könyök. Pedig fel Km és fiatalabb is.
Nem tudom, hogy komoly-e, de amúgy hogy lenne ilyen szép? Nem hiszem, hogy pl cserélte volna.
Én szerintem évi 6-7 ezret fogok beletolni maximum. A kék nekem sokkal jobban tetszik. Jövő hét utáni héten nézem meg, mert akkor lesz rá lehetőségem. És ha klappol minden szerintem el is hozom. Abban igazad van hogy lehetne venni fele ennyi Km-el is, de itt azért első tulaj, meg valahogy a telefonban is úgy tűnt, hogy nem egy link srác aki csak kampózik. És egyébként uccsó 2 évben szinte semmit nem ment állítólag.
Babapopsi törlőkendővel.
Remélem nem komoly?Mert ez beteges.
Azért ennyire állat még én se vagyok....
Annyira azé számít és szerintem S-es alkat a srác.
Alapból nem gond.Mondom ha ez az álmod...............csak felhívtam a figyelmet egy tényleg nem hajtott (HSZ alapján nem tüt a srác vadállatnak,de roli ismeri) leinformálható és fele Km-el rendelkező fiatalabb gépre.
De ha valóban ennyire ráizgultál a kékre nézd meg.Ha az állapot alapból megfelel a leírtaknak akkor elmegy még 3x ennyit a gép.

Miért számítana a kor? Egyébként ami nekem szemet szúrt az általam linkelt hirdetésben a kipufkönyök. Srác azt mondta, hogy mindig megtörölgette és úgy tette le egy út után.