Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó. nekem hátul van dunlop sportmax gp.... ha tudnám én is 3-4000km-enként cserélni, tuti h énis csak azt raknél fel előlre-hátra...
a 211GP
Most már a 211, de az is elmegy egy tizest és már igen jó...előre szerintem nem szabad túrát tenni, nekem hidegben is jobb mint a racsing mint a túra....
Nem vagyok én menő rossi.
209 vagy 211 vagy mi a gyászt mondanak................bár nekem tatás a stílusom....................nem kó ragasztó egy tizest azt azé tartania kéne egy évben.Túra inkább mint pálya.
Vagott slick?
Nekem elöl Dunlop SportmaxGP van! mást nem is fogok fölrakni rá! Úgy fog mint az állat! igaz 3-4000 km és vége, de feltétel nélkül bízom benne és ez a legfontosabb nekem!
Annyira nem kéne elmenni a sport felé a rosso II is már elvileg szupersport kategória.
Fene tudja a hátsó nem bírta sokáig.Bár az elsőt is megolvasztotta a digó.
Sokat! bár így hogy nincs motorféked biztos gyorsabban fog elszállni! Nekem a TDM-en 14.000 után volt csere.
corsa III ami mesebeli

Micsinyáljak ha ez van gyárilag?
Lassan kopogat.
Talán bírja még a horvátiát.
Ezé kérdeztem mikó cseréljek?
Rosso II-kéne rá előre.
ne...valami racsingot....télre meg télit...
Akkor ezzel is lesz hamarosan.
Qualifier elöl?
hát az még nem nagyon van...
Pirelli diabló rossóval tapasztalat?
Mennyit futnak?
Az talán kibírja azt az 1500 km-t...
metzeler m5
Milyen guma?......nagyjából így vagyok én is, de megkockáztatom....
Vagyis 1-ért odaadnák. Ebben az állapotában bőven többet ér pedig. Kíváncsi leszek eladják-e
hát az volna a jó csak nincs rá keret
Most szombaton Triumph tura lesz Szlovakiaba. Mi lehet elmegyunk.
Megvolt ma az olajcsere a tigrisen. Most mar 6000ig huzhatom .
Az SV meg megvan naluk es azt mondtak alkukepes, szoval, ha netalan valaki ilyet keres .
Nem a közepén kell menni
Ebknt bőven kibírja... Sőt gyere el most pénteken az Alpokba, azt is kibírja