Annyira nem gáz, de erősen feltűnik, hogy 3-ba van Eladni a büdös életbe nem fogom, mivel sztem 6-700-ért ha el lehetne adni, de annyiért biztos nem megy el. Télen meg van idő szétszedni a meleg műhelybe
Akkor jól el lehet molyolni vele.Plusz a fogaskerék.............mondjuk komplett váltó bontva...............ami lehet ugyanolyan...............darabra szerintem nem adják.
úgy már nem horror.....nem kell hozzá olyan célszerszám amire ne tudnál szert tenni....a fogaskerék(ha az kell) kb 30 rugóba kerülhet/db a csapágy meg nem tétel...
Szerintem 3-ba mindig, és ugye csak terhelésen. Persze mindig másképp, 4 környékén talán a legerősebb, de feljebb sem múlik el, csak kicsit más frekvencián csinálja
Az sírdogál ha pályázgattak vele vagy csak haladósabb közlekedéssel, de 40000km fölött........ez van, az 1000-nél ez előjön ilyenkor...annak a tengelynek a csapágya lesz....bár a fogaskerék is bejátszhat...
Sanyi, nekem is van váltó problémám az ezüstnek. Mi lehet a hiba, ha 3-ba sír a váltó? Tök hangosan szinte fütyül, gondolom nem csapágy mert akkor az nem csak 3-ba szólna. Fogaskerék pár baj lenne nálam is?
Huhh...............szerintem péntekre meglesz de el kell vinni szinterezni.Jöhetsz az alsó része megvan csak a felsőn kell tuningolni.Csőgond van..................efogyott................és alakítani kell a hajlító befogópofáján mert nem jó méret.
De megoldom holnapra.És összerakom ideiglenesen.Pénteken rápróbálhatjuk hétvégén lefixálom majd szintereztetem és kész is.
Pöpec a váltóm................
Köszi
De megoldom holnapra.És összerakom ideiglenesen.Pénteken rápróbálhatjuk hétvégén lefixálom majd szintereztetem és kész is.
leírod a bolt cimét vagy a tel. számod, az lenne a legegyszerűbb.
most vasárnap nem gurulsz valamerre?
köszi