Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha hibás a gáz gépekben a 3-as..............nagyon meg kell nézni milyen a bontott fogaskerékpár.
Annyira nem gáz, de erősen feltűnik, hogy 3-ba van Eladni a büdös életbe nem fogom, mivel sztem 6-700-ért ha el lehetne adni, de annyiért biztos nem megy el. Télen meg van idő szétszedni a meleg műhelybe
de adják.....az utolsó hézagolóig...
Akkor jól el lehet molyolni vele.Plusz a fogaskerék.............mondjuk komplett váltó bontva...............ami lehet ugyanolyan...............darabra szerintem nem adják.
Tutilesz.Ennyire gáz?
az kb 30...
úgy már nem horror.....nem kell hozzá olyan célszerszám amire ne tudnál szert tenni....a fogaskerék(ha az kell) kb 30 rugóba kerülhet/db a csapágy meg nem tétel...
Ha lesz tengerparti járat akkor mész majd vele...
Attól még egy komplett tömítéskészlet kéne hozzá.
horror....nem nagyon van értelme, de azért hallani kéne......
Hát azt én kiveszem az nem gond, lehúzom a hengereket, aztán ha célszerszámok kellenek a javításhoz akkor a blokkot viszem csak egy hozzáértőnek
Inkább annak hogy szét kel húzni a teljes blokkot.
Szerintem 3-ba mindig, és ugye csak terhelésen. Persze mindig másképp, 4 környékén talán a legerősebb, de feljebb sem múlik el, csak kicsit más frekvencián csinálja
Az órába 29E van Javítási költsége horror? Nyilván nem a csapágyaknak, hanem a fogaskerekeknek az ára lehet extrém újba...
és mindig 3.-ban......mert aki pályázik többnyire azt erőlteti.....,de csak alacsony fordulaton kb 4000-ig sír nem?
Az sírdogál ha pályázgattak vele vagy csak haladósabb közlekedéssel, de 40000km fölött........ez van, az 1000-nél ez előjön ilyenkor...annak a tengelynek a csapágya lesz....bár a fogaskerék is bejátszhat...
Nulla6harminc233 negyvennégy96.

Pöpec a váltóm................
Ird meg a szamod, hogy lefixaljuk penteken mikor hol merre talallak majd meg. Irhatod adatlapomon levő mail cimemre is

Köszi
na a lavinát el indítottam
Sanyi, nekem is van váltó problémám az ezüstnek. Mi lehet a hiba, ha 3-ba sír a váltó? Tök hangosan szinte fütyül, gondolom nem csapágy mert akkor az nem csak 3-ba szólna. Fogaskerék pár baj lenne nálam is?
Huhh...............szerintem péntekre meglesz de el kell vinni szinterezni.Jöhetsz az alsó része megvan csak a felsőn kell tuningolni.Csőgond van..................efogyott................és alakítani kell a hajlító befogópofáján mert nem jó méret.
De megoldom holnapra.És összerakom ideiglenesen.Pénteken rápróbálhatjuk hétvégén lefixálom majd szintereztetem és kész is.
elugorjak holnap méretvételre? vagy még tudod kívülről a paramétereket? vagy elég lesz vasárnap?

leírod a bolt cimét vagy a tel. számod, az lenne a legegyszerűbb.
most vasárnap nem gurulsz valamerre?

köszi
Akkor neked Sanyibá... bazeg... előbb szólsz... két órája jöttem meg Érdről
Nekem még nem kell.