Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mennek itt a számok.
Inkább írjunk listák ki jön.
ha nem hát nem
Örülök, hogy így este 11fele is tökéletes humorral rendelkezel
és ha 8 kilóba számolja és csak 6-ért adja akkor fél órán belül
ha beszámolod 6 kilóba és így 8 kilóért adod,akkor holnap reggel10-re ott vagyok
Motorja nagyon patent. Váltója is sokkal könnyeben megy mint az ezüsté, meg nem is sír
A Vanyekén jó a 2.-es is.
Túl sokat gondolkozol! Hozz némi pénzt és vidd el a kéket!
majd ha 2.-ban akarok menni akkor az sv-vel megyek,ha a többi öt sebességet használom akkor meg a fazékkal
Minket átbasztak, 6 km volt az órában.
Én már hoztam el vagy 6 új kocsit szalonból, bibibííííí Persze mind céges volt
De nem érzed az előtted lévő nigger szagát.
Akkor lesz egy sv-d meg egy ezres fazekad?
Ami nem megy 2-ben.
nekem eddig 1x volt új, 0 km-es kocsiban a seggem, amikor az céges autót hoztam el a kereskedésből. ugyanolyan pukizni benne mint egy használt kocsiban hiába Te vagy az első
Áhh...............van egy blokkom piaggios meg jópár más cucc................kerítek egy vázat 3-5e ért és összepakolom..............lesz egy honda zoomer féle cucc..............a simson mellett.
Bár azt el kéne passzolni.
én is sajnálnám eladni...meg amúgy is egyszer az új is megöregszik.
Vegyé egy kivéj robogót!
Olcsón megúszod....
Az enyém is hibátlan eddig, na jó egyszer beragadt a szivatóbowden.
Az volt a terv, hogy eladom még mielőtt kijönne valami probléma.
De sajnálnám......
Egyszer azért kipróbálnám az új jármű érzését.
Erről nem is szabad beszélni. Marad életem végéig inkább azért csak, hogy fiatalabb motorom legyen nem adom el. Megy ez így 6 évesen is kellemesen
Tényleg elég nevetségesen hangzik a 6-ossal kezdődő ár azért a patent gépért.
nem szabad elkótyavetyélni, csak mert mindenki (mármint a vevők, kicsit rájátszva) sóher, és lent vannak az árak... ingatlanban ugyanez van, van egy örökölt lakás és nem tudjuk eladni: a többiek sóhersége miatt nem fogjuk áron alul. akkor inkább várunk. a csapda inkább csak ott van, hogy ingatlannal lehet várni, de járművel nem annyira, mert veszti az értékét. ez van... nem mondom hogy megszívtuk, mert az SV jó kis motor, ma is mentem egy kört a városban és környékén (ügyintézős kör 50+km).

Még gondolni sem szabad rá.
momentán.....