Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tudod hol van tárolva.
Na jó nem gonoszkodom.....................eccer megnézed ha ütküzünk hogy finom a gép nagyon.
kabbeeee
én is mehetnék.... ha tudnám hol tárolni
Holnap megyek motorozni......................
Nem autózok jóidőben.
Hiába szívod az órákat, nem jön belőle semmi......
Milyen hülyeségeket csinálsz te
Nemnem......................szeretek óráat szívni csak úgy perverzióként motorban turkálva.
Nem................nem fehér ilyen sárgásbarna az alapszín mint a zsírpapírnak.
A Km órában ez van......................és ha azt nézem hogy frankó bogár van benne elég közvetlen az útja a levegőnek.Nem úgy mint a sövönél hogy van pár kunkor ahol viszonylag védett helről jön a levegő.
Aztakurvaeget! És ez gondolom új korában fehér volt...
ez egy 8000-et futott szűrő?..... .....bár mindegy csak jó legyen!
Letakarod a kivett gyertyákat és a levegőszűrőt 4-5 ezressel és utána alánézel a pénznek? Na de miért?
Túl...............a gyertyákra egy 4-5e alatt rásasolok............meg a szűrőre.
Huhh................a tied mivel terepes lehet jobban megoldották............ezen a lámpák alattról közvetlen a szűrőre jut a levegő.
Ezt én inkább cseréltem.
Tudtam én hogy ez a motor perverzió de hogy ekkora?
A lényeg túl vagy rajta
Na ez fasza elmeny lehetett...
Mar volt benne legszuro cserelve?
Dehogy csalódás................meni nagyon jó vele.............szerelni meg hát ..................kurva szűk mint egy pedofil álma.
A szerelmi csalódás?
Majd kibékültök Zoli
Hogy a jó édes zöldköpenyes elmebeteg japoktól tanuló fatökű teavedelő félrebaszott angol mérnökök csesszék meg.
Az SV is szűk pinavadász nősténygyógyászok elcseszett tervezése de ezt az angol dögöt olyan keskenyre tervezték annyi eldugott csavarral hogy fél napomba került egy levegőszűrő meg egy 3 gyertyás csere.Pedig jól indult nulla idom ülés le tank két csavar és fel.
Onnan a horror.Nem csodálom hogy szervízesek vért izzadnak.
Nyolc csavar tartja csak a fedelet amire 6 relé a computer meg még a tökön tudja mi van felcsavarozva.
Namondom híííííjjjnye.Nekiesek.
Még hat és kinn a légszűrő.Na a tötték tartják a légszűrcsit az is le de tartja még egy ami nem jön ki.............na azt a mocskos békazabáló digó félrecsavarta és letört a feje.
Kifúrtam ment a fülbe 8-as menet de lebasztam a tökörészéssel másfél órát.
A szűrő vicces a vezuvon offrodozhatott mert elég koszlák volt úgyhogy ideje volt cserélni.Na mentem tovább a gyertyára ............nade anynira kicsi a hely hogy rétegesen kell leszedni egy pár dolgot mire odajutok hogy gyertya ki és hát alig fér el a kulcs.
Még szerencse hogy 20e-renként kell ezt megtenni.
Légszűrő simán egyenesből kapja a levegőt a váz elejéről.
Eszement de 20 centi és a átjut kívűlről a levegő.
Értem én hogy karcsúra tervezzük de ennyire.
No kész lett a teljes szervíz én 12e ig nem nyúlok hozzá csak egy olajcsere erejéig.Addig meg küldöm neki.
Előbb megnézem a kéket, az mégis közelebb van sokkal és a színe is szimpatikusabb. És ha nem nyerő valami oknál fogva, akkor felkeresem Z kollegát.
lemaradt hogy Ő egyáltalán nem hajtotta ( igazából "már motorozni sem szeretek annyira mint néhány éve" ) hogy az Ő szavaival éljek... de Ő az előző motorjait is tisztességesen rendbe tarttotta. Korrekt srác :)
A kipuffra meg igen, nekem is kicsit olyan világosbarnás szutyok van réteg van rajta...

Én aztmondom h próbáld meg ;)
Csáó !

Igen, Z kolléga Pomázi.. néhány éve ismerem... hát ha még1x motorvásárlás előtt lennék, és 650-estvennék, tuti hogy az övét hoznám el... annyi pénzért nagyon korrekt...
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy S-es SV-re mennyire nehéz feltenni az N-es lámpát+kormányt? Lehet találni ezeket használtan?

köszi
Ma vettem a tescoba ilyen számzáras madzagot. 499 pénz volt. Vettem kettőt. Ilyen: SZÁMZÁRAS MADZAG
Én most adtam el az enyémet 500-ért,tavasszal még 650-ért árultam.És teljesen hibátlan volt.
Szóval a mai gazdasági helyzetben,ha valaki el akarja adni a motort,vagy oda adja olcsóbban,vagy még évek múlva is árulja.
én ezt nem hinném ,de olykor biztos kipolírozta.Képek alapján jó bőrben van.
KB a 750-770 körüli....................ha nem ugranának be a kell a pénz nagyon féle fiatalabb és kevesebbet futott példányok.
Így max 700-720.Én alkudnék.