Mototkódból.Asszem az X16XEL kódú de ezis olyan hogy 1000 Km 7 deci amit eszik.Ez még simán normális csak a kényes magyar piac miatt mondom.Ahol ha cserétől cseréig megmozdul a szint az már katasztrófa.
ez a gaz zsír cucc, csak félő, h a svejciek inváziós hadseregnek néznének és lepuffantanak...
Zoli, fasza a tip, ezt dobta ki a hasznaltauto is.Kérdés, az , h első széria, azt miből tudom?Melyik évjárat az amit kerülni kell?A vaskos tél miatt is kizárólag benzines jöhet csak szóba
Hirtelen egy egyhatos gasztra lenne a nyerő.Kerülendő az első széria ami ette az olajat de utána már semmi gáz nincs 10 ló tágas utastér alkatrész dögivel bontva és utángyártva.Lehetőleg mikor classic utónévvel és láncos vezérléssel gyártották twinport motorral.
Egynégyes sem rossz de szerintem kéne az 1,6.Öcsi már rengeteget beletett és nincs hibája.
Ki kell fogni egy nem leütöttet és sokáig jó lesz.Népautó nem kéne francia sem és a japok ebben az árkategóriában felejtősek.
Digó nem rosz de avval azért foglalkozni kéne és inkább kiskocsiban jók.PL Panda 100 HP-t meggyötörnék csak nem férek bele.
sikerült eltávolítani a rágyógyult felnicsíkot a felniről, karcmentesen...de mekkora cumi volt...(körömlakklemosó lett a győztes, mert a nitró és társai valszeg károsították volna a felni színét)
Amúgy a fekete felni csík nélkül most elég masszívan néz ki, lehet így hagyom
Minden vatta új motort meg lehet oldani pillanatok alatt hogy szervízigényes legyen.
Nekem tervben van egy hulladék retekgép amit jó olcsón ordas szopással lehessen használni................pályára.
De csak alapos átnézéssel.