Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó, beszéljetek csak ki, de szépeket írjatok ám mert megyek és leölök mindenkit a crysis-ben
Tiszta polihisztor mert tud fokozatkijelzőt csinálni.
és emellett jobban tudja a nyelvtant mint Grécsi László
Áh ő vicces ember me mindíg elöl megy.
Tudod te is, hogy a motorra és nem az értelmi színvonalra gondoltam.
Mivan elengedtek gépezni?
A 650-esről megvan a véleményem. Szíj csere blokk ki 200 rongy mínusz... Köszi. Váltó műanyag fogaskerekek tökéletes konstrukció... Csak nem nekem..
Van tesco itten is majd ránézek.De egyenlőre nem kell.Csak ha kitalálok valamit ami távoltartja a kipufftól az oldaltasit.
indulás előtt szkanderrel eldöntik, hogy ki a leggyengébb és az megy elől
650-es.Nagyon szerette amúgy.
Igen. De nem tudsz feszíteni tehát nem spani, de spani anyag széles műanyag csat ami számzáras. Holnap veszek és ha érdekel rakok fel és esetleg veszek neked. Remélem még lesz. Pár hete láttam. még gondolkoztam is rajta.
De nem 400-assal volt ugye? mert a 400-as burgman nem oda való tényleg. Igen lehet hogy a freewindnek tényleg sok lenne 130-140 pálya. 120-ig merném vállalni.
Számzáras spani?................nofene.
Sok egy freewindnek.A pályán mindenképp.
Nem a leggyengébb megy elöl mert akkor én lennék és kirgizisztánban kötnén ki.
Bár vicces volt látni ahogy Laci mutogatott hogy a megbeszélt balra helyett mentünk jobbra de mindíg jól jött ki.
Az odaút nem az erősségünk.
Tavasszal volt egy burgmanos srác meg egy atlantic 500-as.
Na ők már MV augusztával és TDM-el mennek.Az atlantic az nagyon elgyengült a végefelé elektronika és gumi fronton.
A burgman meg jó nagyon de nem oda való.
Az az út nagyon csábító.
Nekem se nagy értékű cuccaim vannak, de akkor is. Igaz fogja 20 gumipók meg spanifer ha én le akarom szedni az se 1 perc. A múltkor tescóban láttam számzáras spanifer jellegű rögzítőt csak nem lehetett feszíteni. Valami 600 pengő volt. Lehet holnap veszek 2-tőt. Ki tudja mire lesz jó.
Olyan cuccot kell vinni amit le...om ha elvisznek.Ami olyan hogy gond azt magamnál tartom.De külföldön nem szokott gond lenni.Meg letűzünk valahova és lecuccolás után ami belefér.
Milyen tempóval nyomultok. Láttam, hogy 114 a túrában az átlag, de mi kb a max és mennyi az amit országúton tartotok, és pályán? (tudom hogy a tied bírja...) Nyilván a leggyengébb megy elől, de akkor is büntetés ha valaki olyan motorral jön...
Nekem 1 bajom van ezzel a túrázunk programokkal. Ha felpakolom a motort nem szívesen hagynám ott a cuccal míg megnézek bármilyen látványosságot, mivel nincs zárható doboz.

Ahol persze olyan a túra, hogy menjünk oda és majd onnan gurulgatunk ott nincs gond, meg ott sem ahol egész nap tolod és 5 perce szállsz le, hogy csinálj egy fotót. Ez az egy ami zavar.
Nem kell................Karlovácig nem leányálom.De utána.
Jövőre is megyünk valahova ha marad píz.
Fakultatív a csatlakozási pont.
A szállás szokott a fix pont lenni.Onnan ki-ki a saját vérmérséklete és igényei alapján megy ahova akar.Este pedig vacsi után élménybeszámoló.
Fasza. Irigyellek benneteket. Jó utat és jó időt. Fürödjetek. Biztosan király lesz. Jövőre már nem kell motort venni és több lé jut mindenre lehet és benevezek majd valami hasonlóra.
Tavasszal már voltunk.Nekem nagyon teccett.
Holnap gyertya és légszűrőcsere és kiszaszerom hova tok pakolni.
Hova mész?
Az jó.............nekem elvileg minden megvan csak nagyon használt.Meglátom mi az ami összejön belőle.
Pénteken meg indulás.
Apám is készít 2 suhl-t. 1 már kész van. Ma vettünk a börzén hozzá 1 gyújtást, meg váltókart.

A bukás az szívás. Nem vitatom én is amilyen cuccokban járok baszott nagyon lehet szívni. De igyekszem csökkenteni a kockázatot, és remélem mikor legközelebb kifekszem akkor rajtam lesz a nagy sisak a protektoros ruha csizmával... ebben csak reménykedni lehet.
Nincs...............készülőfélben egy suhl..............meg van a pinyóban egy pigis alkatrészhegy.Törpölök egy idomok nélküli foson amivel itthon lehetne szaladgálni................de nagyon nem vágyom a beöltözés nélküli szaladgálásra mióta láttam öcsi lábát egy ilyen után.