Huhh a pincéig megyek.Van egy csomó elmaradt házimeló és a jövő hét miatt azok jönnek meg légszűrő és gyertyacsere a barkaszon
És ha már ott vagyok mérek egy kompressziót.
Huhh...............3 éve hoztam ki anyukám és a család részére egy hastra 1,6-ot.Megérdemelte..................10 év gyűjtögetés után.Azóta csak hosszabb utakra megyek vele általában gyárlátogatásokra és házi vásárokra tehát naggya autópályás rohanás 140-el.
Egy deka olajat nem eszik most van a 37-e kmben..............unalmas a kocsi de nagyon egyben van.Egy rossz szavam nincs rá.
Elég sok üzletkötővel van dolgom.............mióta szar az üzleti helyzet rengeteg cserélte ugyanilyenre.
Szerintem nem véletlenül.Ennyi pénzért ennyi szervízköltséggel ez van.
Ez már az elektronikusan feljavított! 2003 második felétől átesett egy ráncfelvarráson és elektronikai módosításon! Amúgy a blokkja meg elnyűhetetlen! 8 szelepes, lomha de semmi másra nem kell mint A-ból B-be elvigyen!
Amúgy pedig a H-astrával vigyázz! Gyári adat 1000 km-en 6 deci olaj fogyhat! Ez azért erős! Opelos kereskedő, szerelő ismerős is azt mondta ha tehetem, ne vegyek opelt! A cégnél ASTRÁK vannak 1,4 benzin és kegyetlen sokat esznek!
Amúgy az arany szín nem rossz.................ha ismert a tulaj az előny.............kényelmes és ha jól tippelek a 307-es mintha nem lett volna rossz.Ezeknél az elektronika szokik átlagnál többet elszállni de az sem komoly.
Én ha kifingik a punto...............amire nagy az esély a következő 2 évben egy kombi Hastrát szerzek.
Sokat kell cuccolnom és 37e nél megy a mostani egy olajcsere és 7-8 liter fogyi a szervízlista.Belül meg mintha új lenne.
Autósboltos mondta hogy azért akad vele gond......................a legnagyobb ha vásárló vagy hogy a híre olyan a swiftek hogy nem kell szervízelni mert nem romlik el...................na ezért a tulajok nagy része nem is teszi ezt.
Ami miatt előjönnek az ilyenkor előjövő gondok.................aranyos és kibirja csak mikor az ismerős ékszerészhölgy 30e nél még nem cseréltetett olajat akkor égnek áll a maradék hajam.
szót nem szólok a suzuki mellett....sokan utálják.....viszont a tulajok nem javítják(ha csak maguk nem basszák el)........volt pár swiftünk és egy vagon R........ebből a vagon volt a legérdekesebb és meglepően kényelmes....
öccázé jó állapotot szinte lehetetlen találni autónál
max vmi agyonlenézett kisautó(wagonr egyébként nagyon jól pakolható)
6-8.000:http://index.indavideo.hu/vide...
A mintavételi arány sem minden.Nem mindegy hogy mondjuk 100000 ből mondjuk 500 meghibásodimk mint 50000 ből ugyanennyi.
És Toyotából hóttziher hogy nem adtak el annyit mint gastrából.
Mondom, hogy nem sztárolok semmit..... csak ugye
Opelből is és mindenből vannak JÓ kivételek, ami sokkal jobb társainál.... de sok típusból ritka az ilyen "jól" sikerült darab
Huhh..............3 opel KB félmillio Km-el nem volt se rosszabb se jobb mint az átlag.Igazábólha onnan nézzük mindegy mi csak ne neked kelljen rá költeni.
Tudom suzuki az isten de általában a régi swift szorítja a tyúkszemem tehát kihagyom.Az újak meg nem olcsóbbak mint bármi a piacon.
És ha már ott vagyok mérek egy kompressziót.