Pofára olyan legyen mint amit belinkeltél.............lényegtelen hogy 1,8-1,6 ha kiválasztottad átnézetted és semmi gebasz nincs sokáig jó lesz.
Astra G legyen én 5 ajtóst vagy kombit vennék.
Hengerfejezni már kellett az uncsitedsó 2000 körüli fókáját pedig állítólag patent volt és azis benyeli a 8-at.Ergo mind ezt teszik.Hogy gyenge azt passz............nem honda vtech az tuti de átlagos igényeket kielégíti.
fogyasztásból ezek tapasztalatok...
olyan cégnél dolgoztam, ahol akkor cseréltek csak cégautót, ha már nagyon lógott a bele...és nem is volt flotta(talán hasztékból volt a legtöbb, de azok meg turbót ettek olaj helyett )
céges szétütöttet használtam... 6-10 lityi... nyomod neki zabál, de ha nem,akkor nem...270ezer volt benne, és megfutotta a 210-et(persze zárt pályán)
Az egynyócas ecotecfos opel mindig zabál, de cserébe nem megy....
Ha opel, akkor csak láncos twinport G
szerintem 1.6-nál nem kell erősebb.100 ló pikk-pakk kigyorsít.(nekünk is ilyen van)
ha cuccolni is akarsz vegyél 4 vagy 5 ajtósat.
Kipufogó az hajlamos rohadni....Amúgy jó verda az opel csak egy olaszhoz képest drága.
Bár ez igen tuningjoe-s
ezt nézném meg először
Zoli ebből mit vennél?
Astra G legyen én 5 ajtóst vagy kombit vennék.
fogyasztást letojom, 1-2 liter ide vagy oda, úgyse megyek vele annyit, h feltűnjön...Fontos, h legyen benne kraft, meg jó állapotú legyen.
olyan cégnél dolgoztam, ahol akkor cseréltek csak cégautót, ha már nagyon lógott a bele...és nem is volt flotta(talán hasztékból volt a legtöbb, de azok meg turbót ettek olaj helyett
Szerencsére 1,6-tól szíjas.
Az egynyócas ecotecfos opel mindig zabál, de cserébe nem megy....
Ha opel, akkor csak láncos twinport G
ha cuccolni is akarsz vegyél 4 vagy 5 ajtósat.
Kipufogó az hajlamos rohadni....Amúgy jó verda az opel csak egy olaszhoz képest drága.
jó blokk, csak ahhoz képest egy gyenge fos, meg sokat zabál....