Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mi f astránk 200000-km után kezdte el enni az olajat.elötte az se nagyon.
az az igazság, h el sem megyek vele 1 évben annyit, tehát az olajfogyasztás sem lesz téma
nekem az öreg kopogós swift amiben ugye mint írtam jelentős km mennyiség van még mindig nem eszio le a szintet 15000km alatt...
Hát a punto 176 e nél már 5000-renként benyel egy háromnegyed litert.
a fekete kombi igen tetszetős.
ezt az olajfogyasztásos sztorit én is hallottam.Hát legyen otthon mindig egy liter aztán kész.
Zoli! 37000 km után ne is egye az olajat!Majd ha elkerülte a 150000-et akkor fel teszem neked a kérdést majd,hogy mennyi a H astrátok olaj fogyasztása?
fene tudja...svejcieknél nem divat a trükközés, mert nem szorul rá...jó, a török meg szerb autókereskedő of course gyanus lehet, de a magánszemély?...

mondjuk a fekete bár drága, elég jó állapotúnak fest
u deszéjp!
Meg fogod unni a sok vegzát.
Amúgy nem rossz egyiksem a fekete az drága.
Mind tekerve van, nem is kicsit......
Semmit nem jelent....egy mozdulattal egyszerre írják át...főleg a németeknél...
dehogy foglak tesó!

inkább mert jól kifogtál egyet.

Zoli ezekre mit mondanál?

(regadót felejtsd el, nem lesz mogyoróországon forgalomba helyezve sose
Legalább egy órával több meló átírni.
A Mercedesek már 12 helyen tárolják a km óra állását....
Jön a tél..............most indulsz be?
Először Mátrát akartam írni....
Most kitaláltam, hogy feltérképezem a Vértest, holnap is megyek.
Hát.......nekem a punto vásárlásakor nem sumákoltak hanem elővett a kereskedő egy vastag pakkot és sorolta a szervízeket az meggyőző volt.Nem azt mondta hogy patent nem dohányzó blabla haen azt hogy cégautó 49e km-el ez és ez a szervíz volt számlákkal a jobb oldala karc miatt fényezve kuplung garis csere a lámpa emelő döglött de holnapra cseréli.És minden úgy volt.
Szomszéd utca?...vazz abban a megyében laksz...
Valahol Fejér-megyében.
Nekem van....2 vagy 300 fölött jár, nem tudom én pont átfordulva vettem, de aztat mondták, hogy akkor 100 volt benne, de ugye ez vagy igaz vagy nem...
Hát lehet elég morcosan struccolna a kereskedő téged.
Másfélszer annyiért.......
Ez egy jó megoldás, hogy kevesebb legyen benne.... pár nap múlva meg elmegyek érte, hogy mégsem adom el
Itthon népi játék a tekerés.Ha beadnád kereskedésbe tuti holnapra 150e lenne benne.