Az igaz. Szerveztem is egy utat. 1. nap belgrád, nándorfehérvár, 2. galambóc vára, 3. románia, herkuleskút, vaskapu, kazán szoros. 4 nap vissza, de majd jövőre.
Nálam se jó helyzet..............ami közel van az szar út miatt élvezhetetlen és kevés ami meg jó is meg hosszú is az oda-vissza 400 Km és a tátrában van.
Viszont ausztria-szlovénia-olaszország-horvátország annyi úttal lát el hogy elég lesz még 10 évig.
Neked meg ott van közel szerbia.
Igen de neked 50-100 km-es körzetben van szép környék. Nekem meg minimum 200 km felett kell, hogy menjek, hogy legalább egy dombot lássak. MIkor hazajöttem szilvásváradról olyan voltam mintha egy vascsővel fejbe basztak volna... pedig csak 250 km volt. Ez az öregség jele?
Haza fele volt 2 necces eset altatott az út forgalom 0. majd 1 autó és 1 motor. előzöm mindkettőt nézem a motort és nem sorolok vissza, szembe kamion. Se előtte se utána nem jött .. majd 2 dimenziósra nyomott.. Második. városban előzök 2 autót az első kanyarodik balra, de nem volt fasz megállt, de én is. Igaz csúszott mindkét kerék.
Hiába nem vagyok egy fáradhatatlan terminátor el kell ismerni.
Pont a város a legrosszabb terep.Nagyon sok a bizonytalansági tényező.
A nagy túrásság az nem én vagyok.
Csak ha pár napra elszabadulok nem itthon szeretném a kátyukat kerülgetni nagyon egyenes úton hanem a lehető leggyorsabban eljutni valóban jó és szép kanyargós utakhoz.
Ehhez meg olyan kell ami most van.
Egy középkategóriás könnyű naked.
Szerintem egy hatötvenes bandittal egyesíthetnéd a kettőt és nem járnál rosszul.
Pedig csodálkoznál, hogy milyen kényelmes és lehet venni tempósan is. Nem pörgi szét magát 100-nál. 140-ig tol. Rohadt melegben eszembe jut a másikkal menni. Igaz nekem sok a város. 99%. Sajnos én nem leszek nagy túrás. Túl kényelmes vagyok. Marad amit már 17 éve csinálok. Cirkálok a városban.
Én a burgmant adnám el...............meg a freewindet.
A többi meg adott...............ez van.
Politika.................szerintem annál is szarabb a helyzet mint amire eddig számítottak és nem miattuk................egy év alatt nem lehetett annyi romlás hogy ekkora politikai öngyilkot tegyenek.
Erre nagyon nyomós ok kell.
De tényleg haggyuk mert nem akarok lavinát.Kiváncsi lennék mit talált volna ki a többi párt.
Mikor megvettem zsír új gumi volt rajta. Még most sincs sok baja. Nézegetem az alufelniket, de marad az acélfelni. A freewind elvitte a pénzt meg viktor gondoskodik róla, hogy ne költsek. (adójóváírás delete, áfa upgrade, stb geciségek) No de hagyjuk a politikát. 1-2 évig megmarad a 2 motor majd vissza 1-re és marad a burgman. Kocsi csere meg majd soha napján. Fönököm G-s astrája utolsó 1,5 év szervíze (1,7 dti vagy mi a tököm 170e km ): elektronika csak most csak neked 100 rugó, generátor felújítás 30 rugó, hengerfej felújítás 160 rugó, adagoló elektronika 60 rugó..)
Marad a suzuki nincs elektronika az ún legújabb fejlesztésú 16v motorom is 96-os konstrukció nincs több kérdés. Nem kell elektronika... Nincsenek felesleges 100 rugóim. Pedig nagyon tetszenek a 4-es golfok... De ahogy látom 1,5 küröl kellene pengetni, hogy normális belátható előéletű autót tudjak venni. Ezért meg jó ha kapok 500 rugót és 9 éves. Másnak legyen jó autója? Lófaszt. Marad még szét nem esik.
Lehet, de nem várom tőle, hogy a 155-ös virsli gumijain tökéletes legyen 140-nél. Bár balaton-makó 300 km-tert végigtoltam 130-140-nel. Kicsit sajnáltam, de ment. Bírnia kellene elvileg.
Ez rendben van, a céges sx4-en viszont nagyon baba fék van. Bátyám transporterjén is. Apám vw ventoján pedig pont ilyen.. Nincs vele bajom. Nem hajtom csak néha. Azért király néha visszatolni 3-ba és lőjed neki. Meg a passat a tükörbe, hogy lenyomjuk a swiftet is... aztán mégse persze 140 után elveszem a lábam, mert remeg a kormány....
Akkor a te géped is hasonló. Nekem is van 2 lufi. mindig kérdem a szerelőt, hogy nem kell cserélni valamit? A múltkor mondta, hogy kitakarítja a fékeket. Mondod tedd. Tavasszal azért lecseréltetem a vezérlést, meg a váltó olajat mert vásárlásnál nem volt lecserélve és elment 4 évet meg 35 ezer km-tert. (vásárláskor a blokkra rávolt írva mikor cserélték a vezérlést. szét lett szedve és tényleg cserélve volt ezért maradt)
16 év, 1.3 68 LE -volt- swift I-es, 297e km.....motorszerviz, semmi egyéb
4 évente lecserélem a tárcsát és a betétet (nem kellene) de lássanak valami új alkatrészt a vizsgán 5.5 liter/100 km város, max Szentendre
Ha jól van megcsinálva, akkor a fék simán elég az autóhoz. Ismerni kell a határait. Annyira nem is megy, hogy több fék kéne.
No problem
143-e nél még én is ott tartottam.Szerintem a 16 szelep miatt lehet a több olaj.
7-et eszik alattam szervíz a tervezetten kívül hengerfejtömítés ez van ez nem a legerősebb része.Gumit kellett már cserélni súly nuku kaszni van zörgés átlagos.
Viszont van két légzsák és ha netelán nekimegyek valaminek talán túlélem.
Én 8ezrenként cserélem az olajat, 1,3 swift 16 szelep 86le, beszippant egy fél nivót a 8ezer alatt vagyis kb fél litert... 143ezer km. Viszont megy. Szervíz 4 év alatt csak olajcsere, 2 műszakire is egyedül mentem el direktbe. Megy mint a gép 6 literes fogyasztás. (negatívomok: se fék, se gumi, se súly, se kasztni, zörgés van)
Az a sosemkellszervízbevinniswift.Ez meg fiat................amúgy a 16 szelepesek ebből a szempontból roszabbak kicsit.
Amíg a gyári ajánláson túl nicsenek nem kell ennyire háklisnak lenni.Ha teletömöm fűrészporral ez sem enné.
Pedig én imádom , hogy nem kell beöltözni.
Viszont ausztria-szlovénia-olaszország-horvátország annyi úttal lát el hogy elég lesz még 10 évig.
Neked meg ott van közel szerbia.
Haza fele volt 2 necces eset altatott az út forgalom 0. majd 1 autó és 1 motor. előzöm mindkettőt nézem a motort és nem sorolok vissza, szembe kamion. Se előtte se utána nem jött .. majd 2 dimenziósra nyomott.. Második. városban előzök 2 autót az első kanyarodik balra, de nem volt fasz megállt, de én is. Igaz csúszott mindkét kerék.
Hiába nem vagyok egy fáradhatatlan terminátor el kell ismerni.
A nagy túrásság az nem én vagyok.
Csak ha pár napra elszabadulok nem itthon szeretném a kátyukat kerülgetni nagyon egyenes úton hanem a lehető leggyorsabban eljutni valóban jó és szép kanyargós utakhoz.
Ehhez meg olyan kell ami most van.
Egy középkategóriás könnyű naked.
Szerintem egy hatötvenes bandittal egyesíthetnéd a kettőt és nem járnál rosszul.
A többi meg adott...............ez van.
Politika.................szerintem annál is szarabb a helyzet mint amire eddig számítottak és nem miattuk................egy év alatt nem lehetett annyi romlás hogy ekkora politikai öngyilkot tegyenek.
Erre nagyon nyomós ok kell.
De tényleg haggyuk mert nem akarok lavinát.Kiváncsi lennék mit talált volna ki a többi párt.
Marad a suzuki nincs elektronika az ún legújabb fejlesztésú 16v motorom is 96-os konstrukció nincs több kérdés. Nem kell elektronika... Nincsenek felesleges 100 rugóim. Pedig nagyon tetszenek a 4-es golfok... De ahogy látom 1,5 küröl kellene pengetni, hogy normális belátható előéletű autót tudjak venni. Ezért meg jó ha kapok 500 rugót és 9 éves. Másnak legyen jó autója? Lófaszt. Marad még szét nem esik.
4 évente lecserélem a tárcsát és a betétet (nem kellene) de lássanak valami új alkatrészt a vizsgán
Ha jól van megcsinálva, akkor a fék simán elég az autóhoz. Ismerni kell a határait. Annyira nem is megy, hogy több fék kéne.
No problem
7-et eszik alattam szervíz a tervezetten kívül hengerfejtömítés ez van ez nem a legerősebb része.Gumit kellett már cserélni súly nuku kaszni van zörgés átlagos.
Viszont van két légzsák és ha netelán nekimegyek valaminek talán túlélem.
Nekem bejött.
Amíg a gyári ajánláson túl nicsenek nem kell ennyire háklisnak lenni.Ha teletömöm fűrészporral ez sem enné.