Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már döfi
Egyébként gyanítom,hogy az 1000sv jobban lép a banditnál.......Vanyek 2 személlyel simán gyorsult akkorákat mint én egyedül.......
Sztem az ER5-nek kellett volna 2.-nak lenni a sorban,és már nem is lett volna lassabb......
na majd legközelebb.... ,,,remélem 3 héten belül tudunk zakopane-ba menni...
Hat szerintem tobbet nem megyunk veluk...belvarosbol indultunk, szervezo kesett, nem tudta az utat itt-ott, szar minosegu foutakon zarovonalon mindenen at elozgetve 130-140-es tempoval mentunk eleg sokat, fele banda allandoan lemaradt lampaknal stb es nem allt meg az eleje egybol, hogy bevarja a lemaradtakat, szoval nem volt valami elvezetes. Az utvonal amugy jo lett volna, de legtobbszor az aszfaltra figyeltem csak
Van az ismeretségi körben.
3 év alatt beleraktak 120ezer km-et, nem volt baj vele. Utána lecserélték egy ugyanolyanra csak dízelmotorral. Már az is 100ezer felett jár bőven.
Milyen volt a triumph túra?
Egyszer volt nalam egy 1.4-es 1 hetig...horribilis fogyasztas es nagyon lomha....
asszem 1x Fr beletette az sv-be és csörgött töle
Hát...............inkább egy kia c'eed.
16250.
Zoli mit gondolsz a Lacettikről?
mibe fájt?
felesleges esetenként szarabb mint a sima
Ha sok pénzed van.
Köszi, közben én is rátaláltam. És erről vélemény?

NGK CR8EIX Iridium
NGK CR8E.
Sziasztok,

Tanácsot kérnék gyújtógyertyával kapcsolatban SV650S-be, hogy milyet érdemes/kell beletenni?

Köszönöm
Khm oké autópályán 110-120 az utazója mert az esik neki jól!
De tegyük hozzá hogy a Kawa ER5 a kategória leggyengébbje utána GS 500 és a CB 500 zárja a sort az 57 Le-ével!
Tapasztalataim szerint egyedül horvátba hazafele maradtam le 2 személlyel! Ebben volt fáradtság is.
Lefelé elég jól tartottam a tempót és volt 1 kis tartalék is
Simán lehet vele 140-150-et is menni gond nélkül!
De ha az utazót emelni szeretném teszek fel más áttételt én még megtehetem az 57 lovacska miatt. Mert meglepő mit tud a gép!
Sőt dinamikusabb/nyomatékosabb mint 1 sor 600-as túragép mint pl a CBF600
Engem/minket érdekel, de csak akkor tudok A-t, vagy B-t mondani, ha lesz konkrétum. Minden a matekon múlik!
még csak agyalás és függ, hogy egyáltalán jönne-e valaki?...
mééé nem tudsz ecce Ny felé orientálódni? ! Ez nekem 500 km. Úgy meg verlek egyszer! Most megyek zsalu anyagot keresni, addig nézz szét kép ügyileg. Mikorra tervezed?
itten van: link
Milyen messze van? Bökj rá a maps-on! Tetszik az ötlet, de meló miatt nekem max a 2 napos játszik. 1 napost meg a sörözés miatt hanyagoljuk, nem?
Kétszer voltunk ott, a rividebb érdekel mert az töményebb mászás kevesebb sétával és meg lehet oldani 2 naposban mivel igazából nincs messze és autóval nem annyira fárasztó este meg egy jóképű sörözés.....vagy 3 nap, pénteken meló után szállásra és másnap mászni......majd előkeresek képeket...