Gyalogos kirándulás nem borzongat?......még október-novmber táján ki szeretnék menni a szlovák paradicsomba, van egy rövid 4 órás sétaút, de nagyon sok csüngéssel a sziklákon a víz felett.....persze kocsival mennénk ki...
Ajjaj............hiteltelen leszel.
Amúgy nem sokkal jobb mint a hitelesség.............ugyanúgy elfolyik a lé mintha oda menne.
Tapasztalat.
Bár legalább félreteszel egy jó túrára jövőre belőle.
Monnyuk meglátogatod az Alpok nevű szabadtéri műintézményt.
Nem akarom.Ez így jó ahogy van.Majd kerülöm a nagy motorosokat és akkor kis sv tempója is elég lesz.
Autót kellene vennem....Úgyhogy a másik motor vásárlás project várat magára egy ideig.Még 1db csekkem van és kifizetem a mocit.Szeretném élvezni a hiteltelenség érzését egy kis ideig.
No...
Ha mégis lesz ebből a devizahitel előtörlesztésből valami, akkor fájó szívvel megválnék a 2 éve vásárolt SV 650S motorkerékpáromtól (is).
Mivel most csak a forgalmi van nálam, egyelőre ezért ebből idézgetek:
Első forgalomba helyezés: 2007.04.06.
Szín: 08 szürke (nagyon sötét metálszürke)
Gyártási év: 2006
Magyarországi forgalomba helyezés ( Suzuki Hollós, Kerepes )
Műszaki érvényes: 2013.04.25.-ig
A vizsgára tettem fel 2db új Road Attack gumit (60.000,-), azóta kb 120-130km-et mentem vele. Megvan az eredeti gumi is, csak a kora miatt cseréltem le...
Km állás kb. 8500km, én a 2 év alatt kevesebb mint 1000km-et mentem :-( Ez a másik ok, ami miatt eladnám... Pontos állás esetleg otthonról..
Az első tulajjal is tartom a kapcsolatot, a motor előéletéről Ő is megkérdezhető...
Kérésre képeket is küldök, vagy egyeztetés alapján megtekinthető.
Extra: Bukógomba, tankpad, sport kipufogó ( Finster ) de megvan az eredeti is.
Ha a motor elkél, akkor eladó még Shoei bukó, Difi Elroy két részes (54-es) bőrruha, Sidi Vortice Air csizma (43-as), Alpine Pro kesztyű (L) Minden kb. 4x 5x volt rajtam, teljesen újszerű
Tsanyi hozzászólásán, vagyis azon, hogy mekkora igazság, és nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek!
Amúgy nem sokkal jobb mint a hitelesség.............ugyanúgy elfolyik a lé mintha oda menne.
Tapasztalat.
Bár legalább félreteszel egy jó túrára jövőre belőle.
Monnyuk meglátogatod az Alpok nevű szabadtéri műintézményt.
Autót kellene vennem....Úgyhogy a másik motor vásárlás project várat magára egy ideig.Még 1db csekkem van és kifizetem a mocit.Szeretném élvezni a hiteltelenség érzését egy kis ideig.
Nem volt törött, teljesen gyári állapot, gyári matricák, festés, minden.
Teljesen karcmentes.
Ha mégis lesz ebből a devizahitel előtörlesztésből valami, akkor fájó szívvel megválnék a 2 éve vásárolt SV 650S motorkerékpáromtól (is).
Mivel most csak a forgalmi van nálam, egyelőre ezért ebből idézgetek:
Első forgalomba helyezés: 2007.04.06.
Szín: 08 szürke (nagyon sötét metálszürke)
Gyártási év: 2006
Magyarországi forgalomba helyezés ( Suzuki Hollós, Kerepes )
Műszaki érvényes: 2013.04.25.-ig
A vizsgára tettem fel 2db új Road Attack gumit (60.000,-), azóta kb 120-130km-et mentem vele. Megvan az eredeti gumi is, csak a kora miatt cseréltem le...
Km állás kb. 8500km, én a 2 év alatt kevesebb mint 1000km-et mentem :-( Ez a másik ok, ami miatt eladnám... Pontos állás esetleg otthonról..
Az első tulajjal is tartom a kapcsolatot, a motor előéletéről Ő is megkérdezhető...
Kérésre képeket is küldök, vagy egyeztetés alapján megtekinthető.
Extra: Bukógomba, tankpad, sport kipufogó ( Finster ) de megvan az eredeti is.
Ha a motor elkél, akkor eladó még Shoei bukó, Difi Elroy két részes (54-es) bőrruha, Sidi Vortice Air csizma (43-as), Alpine Pro kesztyű (L) Minden kb. 4x 5x volt rajtam, teljesen újszerű
Irányár: 990.000,- Ft
Minden egyben kedvezménnyel...
Tel: 06 70/ 7-700-700
Pedig meglepő.
Azonosítatlan repülő tárgy.