Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néha szoktam, bár annyira nem vonz a séta, de ennek van értelme, ahogy mondod... Merre van ez a hely? 1, vagy 2 nap? Vannak konkrétumok?
Gyalogos kirándulás nem borzongat?......még október-novmber táján ki szeretnék menni a szlovák paradicsomba, van egy rövid 4 órás sétaút, de nagyon sok csüngéssel a sziklákon a víz felett.....persze kocsival mennénk ki...
Én is szedem egy ideje:
én már inkább leszarom....
Felszívtam a Fő utcát!

Tsanyi hozzászólásán, vagyis azon, hogy mekkora igazság, és nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek!
az meg kárt tesz a masinában.Nem, tudom ki sírna jobban
Britton te most min mulatol?
Nem jelentem fel................max megverem.
az mostanában bűncselekmény...
Én soseszólok le semmit...............max aszondom nem kéne nekem.
Családi kamatmentes.Alias öcsém az uzsorás.
majd jössz velünk....mi hitelesek vagyunk így kilógunk innen-onnan..... .......cserébe nem szóljuk le a másik motorját és életvitelét....
apropó!Te most vettél fel hitelt a triplára?
és kivel megyek.Mindenki leelőz a kis mopedemmel
Ajjaj............hiteltelen leszel.
Amúgy nem sokkal jobb mint a hitelesség.............ugyanúgy elfolyik a lé mintha oda menne.
Tapasztalat.
Bár legalább félreteszel egy jó túrára jövőre belőle.
Monnyuk meglátogatod az Alpok nevű szabadtéri műintézményt.
Nem akarom.Ez így jó ahogy van.Majd kerülöm a nagy motorosokat és akkor kis sv tempója is elég lesz.
Autót kellene vennem....Úgyhogy a másik motor vásárlás project várat magára egy ideig.Még 1db csekkem van és kifizetem a mocit.Szeretném élvezni a hiteltelenség érzését egy kis ideig.
Egyet se félj egy szeroidkúrával 1000 dodóért fel lehet pumpálni 750-esre.
hát ez van...
nem finom...elég direkt...
A legfontosabbat elfelejtettem:

Nem volt törött, teljesen gyári állapot, gyári matricák, festés, minden.
Teljesen karcmentes.
No...
Ha mégis lesz ebből a devizahitel előtörlesztésből valami, akkor fájó szívvel megválnék a 2 éve vásárolt SV 650S motorkerékpáromtól (is).
Mivel most csak a forgalmi van nálam, egyelőre ezért ebből idézgetek:

Első forgalomba helyezés: 2007.04.06.
Szín: 08 szürke (nagyon sötét metálszürke)
Gyártási év: 2006

Magyarországi forgalomba helyezés ( Suzuki Hollós, Kerepes )
Műszaki érvényes: 2013.04.25.-ig

A vizsgára tettem fel 2db új Road Attack gumit (60.000,-), azóta kb 120-130km-et mentem vele. Megvan az eredeti gumi is, csak a kora miatt cseréltem le...

Km állás kb. 8500km, én a 2 év alatt kevesebb mint 1000km-et mentem :-( Ez a másik ok, ami miatt eladnám... Pontos állás esetleg otthonról..

Az első tulajjal is tartom a kapcsolatot, a motor előéletéről Ő is megkérdezhető...

Kérésre képeket is küldök, vagy egyeztetés alapján megtekinthető.

Extra: Bukógomba, tankpad, sport kipufogó ( Finster ) de megvan az eredeti is.

Ha a motor elkél, akkor eladó még Shoei bukó, Difi Elroy két részes (54-es) bőrruha, Sidi Vortice Air csizma (43-as), Alpine Pro kesztyű (L) Minden kb. 4x 5x volt rajtam, teljesen újszerű

Irányár: 990.000,- Ft

Minden egyben kedvezménnyel...

Tel: 06 70/ 7-700-700
Mé a 675-ösöknek lenne?
Pedig meglepő.
Ez finom célzás volt,hogy a 650-eseknek semmi keresnivalójuk a nagymenők között...
Na jó de szotyi ufo.

Azonosítatlan repülő tárgy.