Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy szotyi és Peti a CBR600-al meglép az teljesen normális Általában így 3-as lógtunk meg a többiek elől. Szotyira meg szerintem nem érvényesek a fizika szabályai
azért szégyenkezned nem hiszem hogy kellett. eddig amilyen motorokkal együtt motoroztam közúton, kb. senki nem tudott meglépni előlem. na jó, Szotyiék a szerpentinen de arról nem a motor tehet
?MIz?
Kopik még a kipufogóvég?
ez
Nem a felállításával van a baj, hanem a megtartásával, ugyanis szegény most is úgy járt, h dombnak lefele rakta le a lábát egyéb okok miatt és mivel nem magas az úr sem, eldőlt a csikó, nem tudta megfogni... De azt mondta a tulaj, hogy egy normális kár nem keletkezett, járt már így
Inkább az hogy beszarsz amikor egy stadonvilágítás megy mint a vonat mögötted a tükörben.
Az a fotel hihetetlen mekkorát gyorsul, és szépen utazóban vitte a 170-et előttem 10 km-en keresztül... azt hittem soha nem ér véget az az autóút...
háttő igen, mondjuk biztos nem 1-2 emberes meló mire azt a 3-5 mázsát felállítják ha épp firka volt...
Iszonyat nagy.................megy de le is marad ha nem tud elslisszolni.....................és az is necces ha rádesik mert én fékezek ő meg menne.
a GL-ek 1.8asok nem ?
hát egy olyan fotelba azért énis szívesen beleülnék, belőném a tempomatot, felnyitható sisak, túra plexi, és már lehet is bagózni
Na tegyük hozzá milyen motorok voltak még! Elég kicsinek számítottam az 1000-essel FJR-ek, GS 1200, Ducatti, Fzs1000, Goldwing ugye a maga 1600ccm-jével , 1200-es Banditák... Nem voltak kis kaliberű gépek a sorban
..............és de.............mentek mint a barmok...............
Volt egy ilyen kis motor túrán velünk egy Kawa ER5, ugye az ugyan ez a kategoria mint amiket felsoroltatok. És ki kell mondani, h nem igazán bírja a tempót velünk. És nem azért mert mi megyünk mint a barmok, mert 130-140-el mentünk végig, de ő mindig leragadt egy előzésnél vagy egy hoszabb egyenesnél és minden nagyobb kereszteződésbe meg kellett várnunk. Én azt mondom, hogy mivel túrázni kell a motor egy 600-as gép szerintem kell.
Könnyen..........................taiföldön.
van egy marék zlotyim,ha összejön megyek én is elkölteni
...akár viszem Anitát -tavaszig még gyüjtögethet -jobbat vesz

ma találtam thaiföldi bat-ot
azt hogy fogom elkölteni?
Én inkább a GS/CB-re szavaznék.
Mint egy négykilós bandi.
őő valami nem stimmel a linkel
Cb 500 hálás jószág azt tudod!
bmw gs 650 tetszetős és leérne a lába :)
suzuki impulse! igaz belpiacos és régi de hálás jószág és kényelmes :)
impulse
Inkább a panaszkönyvet.
Írok képeslapot..........
Kűdd vissza...................még van 3 hónap.................valami fáziseltolódása van szegénynek vagy komcsi szombatban dolgozik.
Benézett ma a Jézuska is.