Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mire vársz?
wwwdrzfq7gyuanggba%3bffdtxgidj..." target="_blank">zsé,ezt javaslom,1 nap oda vissza
európai motoros mekkában fogsz lakni,ha itt nem tanulsz meg kanyarodni akkor sehol!
várjuk az általad bejárt szakaszokról a fényképes,térképes beszámolókat.............élvezd a környéket!
Ezen az oldalon nem vagyok regisztrálva, de tekintsétek úgy, h jövök!
felvéstem, pont annak az útnak a közepén lakom majd

bakker, az innen 27km

kössz a tippet
Akkor az Umbrailpass-tól gurulj el Davosig,Bormioból rajtolva!
melyik szenzor felel azért hogy hidegen ugrál az alapjárat meg le is fullad?
Megyek oda dógozni...............bármi is az.
sőőt! ígéretet kaptam rá, ha nincs kedvem kivenni, akkor dolgozom és összegyűjtöm, így mondjuk lehet 1 hét szabim is....

(hatalmas érték a szabad hétvége, vagy heti 2 szabadnap)

amúgy jár még 26 szabadnap is... sokkot is kaptam mikor mondták

Na az jó.
a hajóhoz képest mindenképp...pl. a hétvégéim szabadok lesznek!
Időmilliomos lettél?
úgy hívják, h munka...

jövőre mindenkinél több időm lesz motorozni, úgyhogy csuhajj lesz

gss: tara kanyonba mentünk volna, de balfasz volt a szervező így kihagytam, de mennék...Ha gondolod, szervezzük együtt!
Komoly adatok.
felvéstem az irányt, remélem a héten az időjárás támogat és odanézek...

amúgy a gumiban a nyomás 2.1ről felment 2.3-ra mindkettőben, viszont a hőmérséklet az elsőben 6C, este már csak 4C, hátul 13, túra végén 18C...
Az albánok azok arcok

40 méterrel a rendőr után tudtam megállni.. kicsit gyorsan vezettem. Kérdezi, hogy helyi? Mondom turista.. hát akkor óvatosabban, nem németország ez, vigyázzon magára, jó utat!
150nel mentem 80-as korlátozás mellett...kocsival..mivel nem volt szankció, utána is
Homok van mindkettőben.
Meg kövek..........meg teveszar.
De szaharát írt tsanyi..
Térképet vágod?
bosnyák rendör velem gennyedék volt,de csak alig tudott lehuzni,az albán rendörök ellenben jófejek voltak

Viszont Montenegróba jövöre vissza KELL mennem motorral.
A kotori öböl és a tara kanyon +montenegro hangulata miatt.
Ha vki megy szóljon,nincs tehetségem a szervezéshez.
A góbi keleten van.
kelet....
Az dél
Ha már kelet akkor úgy mint Ispánék.....azért mindig találtak normális szállást a szaharában is ráadásul fillérekért......
Mondjuk tény, hogy a betyárkörtét is le lehet pöckölni ha már zavaróan nagy és a szag is megszokható......