wwwdrzfq7gyuanggba%3bffdtxgidj..." target="_blank">zsé,ezt javaslom,1 nap oda vissza
európai motoros mekkában fogsz lakni,ha itt nem tanulsz meg kanyarodni akkor sehol!
várjuk az általad bejárt szakaszokról a fényképes,térképes beszámolókat.............élvezd a környéket!
40 méterrel a rendőr után tudtam megállni.. kicsit gyorsan vezettem. Kérdezi, hogy helyi? Mondom turista.. hát akkor óvatosabban, nem németország ez, vigyázzon magára, jó utat!
150nel mentem 80-as korlátozás mellett...kocsival..mivel nem volt szankció, utána is
bosnyák rendör velem gennyedék volt,de csak alig tudott lehuzni,az albán rendörök ellenben jófejek voltak
Viszont Montenegróba jövöre vissza KELL mennem motorral.
A kotori öböl és a tara kanyon +montenegro hangulata miatt.
Ha vki megy szóljon,nincs tehetségem a szervezéshez.
európai motoros mekkában fogsz lakni,ha itt nem tanulsz meg kanyarodni akkor sehol!
várjuk az általad bejárt szakaszokról a fényképes,térképes beszámolókat.............élvezd a környéket!
bakker, az innen 27km
kössz a tippet
(hatalmas érték a szabad hétvége, vagy heti 2 szabadnap)
amúgy jár még 26 szabadnap is...
Na az jó.
jövőre mindenkinél több időm lesz motorozni, úgyhogy csuhajj lesz
gss: tara kanyonba mentünk volna, de balfasz volt a szervező így kihagytam, de mennék...Ha gondolod, szervezzük együtt!
amúgy a gumiban a nyomás 2.1ről felment 2.3-ra mindkettőben, viszont a hőmérséklet az elsőben 6C, este már csak 4C, hátul 13, túra végén 18C...
40 méterrel a rendőr után tudtam megállni.. kicsit gyorsan vezettem. Kérdezi, hogy helyi? Mondom turista.. hát akkor óvatosabban, nem németország ez, vigyázzon magára, jó utat!
150nel mentem 80-as korlátozás mellett...kocsival..mivel nem volt szankció, utána is
Meg kövek..........meg teveszar.
Viszont Montenegróba jövöre vissza KELL mennem motorral.
A kotori öböl és a tara kanyon +montenegro hangulata miatt.
Ha vki megy szóljon,nincs tehetségem a szervezéshez.