Üdv. Néhány napja írtam, hogy valami nyikorog a gépen. Tegnap befújtam vastagon teflonos láncspray-vel, és most már semmit sem nyekereg. Pedig emelőn is megjárattam, de úgy látszik kellett neki a terhelés, hogy jöjjön a hangja. Ja és megvolt az olajcsere is, motul 5100. Zoli által javasolt paraszt módszert továbbfejlesztve (fagyavarral odaszorítottam egy bőr szíjat a szűrőhöz és egy pillanatszorítós fogóval letekertem a szűrőt) sikerült a mutatvány. Felfelé meg csak kézzel jól ráhúztam. Jelentem nem csöpög.
Ki kipróbálhatom nem azzal van a gond.............csak emlékeim szerint as láncnál nincs sok hely...............de lehet tévedek................lemondtam az újról.
De a pirelli szinte szőrös.............majd ha lekopik elkezdek aggódni.
Nem biztos, hogy rossz lenne....állítólag kisgixerre 190-et tesznek fel pályára néhányan.....SV1000-re már tettem fel sőt a magaméra is lehet, hogy az lesz legközelebb.....
Simán feldobhatod rá. Jobban behuzza a felni, picit nehezebben kanyarodik a gép, de megszokás kérdése! Tőlünk csak 180-asokat visznek 650-re. Ha pályára tévedsz akkor meg kötelező a 180.
Ezt általában olyanok hirdetik akik még egy métert nem mentek 180-as gumival SV650-en......én azzal vettem a kis SV-m és nagyon jónak találtam, de sajnos rátettem a gyárit amivel sokkal rosszabbnakl éreztem és ha megélte volna nálam a következő gumit a gép akkor biztos újra 180-at tettem volna rá.....egyébként kér erről egyáltalán beszélni, felmegy rá és ki kell próbálni, ha tetszik használod ha nem cseréled.....bárkinek adok próbálgatni ingyen használt 180-ast ha érdekli....
http://totalbike.hu/hirek/2011/12/12/a_kemek_nem_alszanak
/