Huhh............annyira ne...............ez eccerű matek...............imádnék egy Rosso II-t tudni újonnan...........de
2012 ben reálisan szernitem max egy 10-est megyek el.
A rosso II 46e az R17-nél.Szernintem max 12e Km amit elmegy reálisan.
Két pályagumi meg megvan szereléssel KB 30-ból.
És ahogy látom nem igen lesz sok pízem.............ami meg lesz elmegy benzinre.
2-3 éve még lett volna.
Szotyi Úr! Min múlik, hogy eljössz-e arra a montenegrói útra? Diának a munkahelyén már be is irattam a szabit
Juteszembe... eddig el kell csúfítsam az SV-t mert egy doboz kell a hátuljára, ugyanis 2 főre 3-4 napra esélytelen a bepakolás.... áhh inkább mése! Megveszem soma goldiját és vihetem a szobámat is
Megmértem...............190-es kilőve...........így a d211 is.Már most a 180-assal is KB fél centi van a gumi széle és a lánc közt.
Valszeg marad a supercorsa.
Hát a kisbarkaszra felmenne.........fel is fog ahogy a pénztárcám látom..........10-15 közt használt pályaszar oszt megbékélek hogy sokat látom a gumist.
Olvastam............írtam is hogy kár az ülés alatti kidörrenőért...........amúgy bejön a macskaszem is csak R-es legyen.................de rajta vagyok az ügyön hogy radális futóművem legyen.
Csak egy pudingevő angol nem akar nekem szállítani.
én sima hátsóülés-táskát szeretnék... megpersze nagyon sok minden mást... de egyelőre VÁRSZ üzemmódban vagyok.
Tényleg! Nincs valakinek egy doboza tartóval együtt? Nem kell nagy mert az csúnya, olyan 25-30l-es kb (kb 1 bukónyi cucc férjen bele)
2012 ben reálisan szernitem max egy 10-est megyek el.
A rosso II 46e az R17-nél.Szernintem max 12e Km amit elmegy reálisan.
Két pályagumi meg megvan szereléssel KB 30-ból.
És ahogy látom nem igen lesz sok pízem.............ami meg lesz elmegy benzinre.
2-3 éve még lett volna.
Juteszembe... eddig el kell csúfítsam az SV-t mert egy doboz kell a hátuljára, ugyanis 2 főre 3-4 napra esélytelen a bepakolás.... áhh inkább mése! Megveszem soma goldiját és vihetem a szobámat is
Valszeg marad a supercorsa.
ezt a képet láttam már párszor, lebilincselő és végre kiderült, h hovavalósi
naná, h annyit fogok motorozni, amennyit bírok!nem győztök majd tesztelni az általam ajánlott szakaszokon.Olcsó szállást meg majd intézek
Leszállt egy ufo az ülésedre és megpihent?
ha januárban lesz munkahelyem...
amit ott linkeltél (http://www.motorostura.hu/buil...)
nagy élmény lehetett
amúgy a 190est csak poénból írtam énis:)
ez nem busa v gixxxer:P
Csak egy pudingevő angol nem akar nekem szállítani.