Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek eladó SV 650-se?olcsón jó állapotu?
Neked volt ilyened nem?Hasonlód.
nekem nagyon tetszik ez a két oldalas táska.Szerintem a kipufogó nem égeti meg.
Nem.KB 10 centi marad a kipufogónál.Sosegrillezi.
10-ért nem............marad.Bocsi.
ez nem olyan h kipufogóoldalon (ezresnél mindkettő ugye) grillezi a táskát a hő?

én sima hátsóülés-táskát szeretnék... megpersze nagyon sok minden mást... de egyelőre VÁRSZ üzemmódban vagyok.
10-ért lehet válogatni sok közül már... ha jó Neked majd annyiért akkor jelezd 3 hónapon belül, addig úgyse nyúlok a motorhoz
13e.
10-ért matrica nélkül?
Givi...........Glockner matricával 30 literes.12e-ért.

Tényleg! Nincs valakinek egy doboza tartóval együtt? Nem kell nagy mert az csúnya, olyan 25-30l-es kb (kb 1 bukónyi cucc férjen bele)
Huhh............annyira ne...............ez eccerű matek...............imádnék egy Rosso II-t tudni újonnan...........de
2012 ben reálisan szernitem max egy 10-est megyek el.
A rosso II 46e az R17-nél.Szernintem max 12e Km amit elmegy reálisan.
Két pályagumi meg megvan szereléssel KB 30-ból.
És ahogy látom nem igen lesz sok pízem.............ami meg lesz elmegy benzinre.
2-3 éve még lett volna.
Annyiért viszem a cuccod.
azt hiszem erre mondják hogy irigylem a nyomorodat :)
Szotyi Úr! Min múlik, hogy eljössz-e arra a montenegrói útra? Diának a munkahelyén már be is irattam a szabit
Juteszembe... eddig el kell csúfítsam az SV-t mert egy doboz kell a hátuljára, ugyanis 2 főre 3-4 napra esélytelen a bepakolás.... áhh inkább mése! Megveszem soma goldiját és vihetem a szobámat is
Megmértem...............190-es kilőve...........így a d211 is.Már most a 180-assal is KB fél centi van a gumi széle és a lánc közt.
Valszeg marad a supercorsa.
hehe, szerintem heti 2 nap mocizással már tűrhető leszek...bár ahogy dodor mondaná: mi a gecinek lerakni a térdet utcán?!

ezt a képet láttam már párszor, lebilincselő és végre kiderült, h hovavalósi

naná, h annyit fogok motorozni, amennyit bírok!nem győztök majd tesztelni az általam ajánlott szakaszokon.Olcsó szállást meg majd intézek
Szotyi ÚR!
Leszállt egy ufo az ülésedre és megpihent?
Röviden összegezve:qrva jóóó volt!

ha januárban lesz munkahelyem...

amit ott linkeltél (http://www.motorostura.hu/buil...)
nagy élmény lehetett
Hát a kisbarkaszra felmenne.........fel is fog ahogy a pénztárcám látom..........10-15 közt használt pályaszar oszt megbékélek hogy sokat látom a gumist.
hmm,nemtudom nekem kicsit érdekes:)
amúgy a 190est csak poénból írtam énis:)
ez nem busa v gixxxer:P
Olvastam............írtam is hogy kár az ülés alatti kidörrenőért...........amúgy bejön a macskaszem is csak R-es legyen.................de rajta vagyok az ügyön hogy radális futóművem legyen.
Csak egy pudingevő angol nem akar nekem szállítani.