Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elöl is Dunlop volt fent, amikor elöször megnéztem. Mondta hogy kicseréli újra, hát ezt rakta fel. Majd lecserélem őket, valami jobbra, Road 2-re mondjuk.
Most olvastam csak a gumi topicot...elöl BT050 van?.....vajon miért?.....hátul gyári ami hamarabb szokott elkopni elöl meg valami tök más amit ember egyébként ilyen motorra nem tesz legfeljebb eladásra.....ennél ingyen jobbat adok(ha eljössz érte mert nem postázok)...
Nincsenek is bajai...............max hogy S-es.
Most már van hasonlítási alapom is, ennek sem csendesebb a blokkja.
Ki is próbáltam reggel fél 9-kor, rá fagytam rendesen
pedig az öreggel volt zibornya rendesen.....,de az újabb már kiforrottabb....ennek is vannak bajai, de közel sem annyira mint a réginek...
Meg sem fordult a fejemben másik motor
Szép gép! Gratula!
Maradtál az SV-nél?...
Ő lesz a társam jövőre:
Naná............vettejm egy átkozott bugyigyárat.
Zolinak nem kell ilyen mert az Ő motorjához külön fehérnemű márka tartozik
Karácsonyi ajándék ötletek: http://motoros-polo.hu/

Én asszonynak berendeltem egy tangát

Így Ő is örül, meg én is
Promótálunk?
Én 189cm vagyok és semmi gond az SV-vel. Sőt! Még meg is veheted az 1000-esem
Az 1250-es Bandikámra is Roadatackot vettem és ugye a szomszéd faluba adtam el, most ment vele 6E km-t és hihetetlenül el van kopva a közepe (mondjuk nem egy Rossi a faszi) de irreálisan el van kopva. Túrázásra csak 2 komponensüt szabad venni szerintem és a Road az nem az
Ráér.............a tartóról lecsúsztam addig meg nem lehet felrakni.Egyenlőre a jövőévi túrapíz van benne így legalább nem költöm el marhaságra.
Beszélni kék Lacival....holnap felhívom, úgy is érdekel, hogy sikerült a műtét...
Apropó S2.
Makulátlan 5 bogárfoltos valójában teljesen új lámpát lőttem.Karc sincs rajta meg por sem.
Egy embertelen nagy dobozban volt ilyet még nem láttam.Benne egy kisebb és kitömve az egész papírral.
Még nem találtam meg a 4-5-6-ot.
3.-nál feljebb nem kapcsolsz?
190-ig vagyok hitelesítve.

Alul értettem gyorsulásban.

Sosem vonzott a végsebesség.Félek.
...az S2 simán megy 240-et óra szerint.......a Tiéd nem tudom, annyira nem volt hosszú az egyenes...
FZ6-nál szerintem gyorsabb.

Azé ha megtollasodom a rosso II még be fog figyelni de egyenlőre agy D211 vagy raceattack fog felmenni beszerzési ár függvényében.
A d211 nehezebb ügy mert nincs 180-as és emlékem szerint kevés a hely a láncnál.
Nekem elöl Dunlop d211 GP van, nedves úton ugyan nem próbáltam, de egyébként szárazon egy álom (bár 4000 km után már lassan csere éretté válik). Hátul Dunlop SportSmart ami kiválóan teljesít eddig!