Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó,gyertek ti is,tudok egy,több nagyon jó szerpentint,friss aszfalt,überbrutál..........tavaly kicsit belehúztunk rajta a Petivel,szakadó esőben és nem csúszott,sőt annyira tapadt,hogy a bandi még 1.-ben sem tudta megtekerni a hátsó kereket + amikor megálltunk kb 30 másodperc alatt megszáradt a gumik futófelülete.....azóta sem tapasztaltam ilyet!
hát nagyon remélem valami rövidebb kiruccanásra el tudok majd menni
Idén asszem így volt.
Te jövőre rá fogsz érni?
Sztem inkább a sajátján kéne erőlködni.......még itthon marad a nagy szervezkedés közepette!
Az most jó vagy rossz?
Írasd be Szotyi munkahelyén is a szabit, az már fél siker
Gruppen.......

......motorozás!
Van üzleti érzéked,szó se róla!
Huha............mi készül itten.
Igazából csak el kell határoznom magam,de messze van az időpont,így még nem ígérkezem,de te,ti készüljetek!
Olcsó?
Te fizetsz.
Megdumáltuk!
Ha a 3. képre gondolsz........Budva felett álldogálunk,dumcsi,fotózás....egyszer csak valaki ordít,nézünk jobbra,semmi.....nézünk balra semmi.....nézünk egymásra,semmi....ordítás újra..........mire leesett,hogy fentről jön a hang.......egy kétszemélyes siklóernyővel köröztek felettünk és heves üdvözlésbe kezdtek..........nem kicsit röhögtünk,ők is,mi is!
Ha jól kötöd fel sosem enged le annyira.Viszont ez nem mindennapos...........tele kell tömni.
nekem is tetszik egyébként.
attól tartanék h napi használatban nem ilyen szép katonásan tartja magát, hanem fittyed lefelé, a 10 centit abszolválja, és mégis grillezi.
de nemgond, piacról jövet a sajtoslángost kell legalulra tenni, és akkor melegen tartja.
Meg..............holnap feladom.Ma bevittem de sok volt a rohangálás nem jutottam el a postáig.
küldtem mailt.Megkaptad?
Az nem.............miben viszem a cuccom...............amúgy akkor 20-ban állt meg pedig 100 ojro volt.
Itt apróban nézz körül.
Vanyeknak is találtam 2 dobozt is 10e-ért 3 perc alatt.
megy a seft:P
nem eladó?
Van is............amit belinkeltem.
Szinte mindenkinek...............van akinek még ezrese is.Válogathatsz.
Hogyé kéne és mikori.