Jó,gyertek ti is,tudok egy,több nagyon jó szerpentint,friss aszfalt,überbrutál..........tavaly kicsit belehúztunk rajta a Petivel,szakadó esőben és nem csúszott,sőt annyira tapadt,hogy a bandi még 1.-ben sem tudta megtekerni a hátsó kereket + amikor megálltunk kb 30 másodperc alatt megszáradt a gumik futófelülete.....azóta sem tapasztaltam ilyet!
Ha a 3. képre gondolsz........Budva felett álldogálunk,dumcsi,fotózás....egyszer csak valaki ordít,nézünk jobbra,semmi.....nézünk balra semmi.....nézünk egymásra,semmi....ordítás újra..........mire leesett,hogy fentről jön a hang.......egy kétszemélyes siklóernyővel köröztek felettünk és heves üdvözlésbe kezdtek..........nem kicsit röhögtünk,ők is,mi is!
nekem is tetszik egyébként.
attól tartanék h napi használatban nem ilyen szép katonásan tartja magát, hanem fittyed lefelé, a 10 centit abszolválja, és mégis grillezi.
de nemgond, piacról jövet a sajtoslángost kell legalulra tenni, és akkor melegen tartja.
Az nem.............miben viszem a cuccom...............amúgy akkor 20-ban állt meg pedig 100 ojro volt.
Itt apróban nézz körül.
Vanyeknak is találtam 2 dobozt is 10e-ért 3 perc alatt.
......motorozás!
Te fizetsz.
attól tartanék h napi használatban nem ilyen szép katonásan tartja magát, hanem fittyed lefelé, a 10 centit abszolválja, és mégis grillezi.
de nemgond, piacról jövet a sajtoslángost kell legalulra tenni, és akkor melegen tartja.
Itt apróban nézz körül.
Vanyeknak is találtam 2 dobozt is 10e-ért 3 perc alatt.
Hogyé kéne és mikori.