Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemláttam a transformerszt.

iigen, énis éppen nézem h ez a tükör Bike It termék... csak nem tudom h lehet becsavarozni a gyári helyérem mert fölül nem látszik h bele tudom hajtani... viszont, az index kábelt sem tudom, hogy hol lehetne elvezetni...
lehet én vagyok a tudatlan vagy gyengeelméjű, de lövésem sincs hogy az milyen matrica...
Aza matrica odabasz.
Akinek véletlen van ilyen tükre, és megválna tőle, kérem ne tartsa magába.. vagy esetleg hol és mennyiért kapok ilyet ? valakinek ötlet ?

indexes tükör
ja... elképzelhető...
mert a K3 segédváza még vasból van, hogy jobban jöjjön kerékre
viszont... kiszereltem az indexeket... amikor ráadtam a gyújtást a mocira, nem írta ki se azt h CHEC, sem pedig olyat hogy lett volna valami hiba.. ..
Nem lesz olyan.Csak a szétkapcsoláskor jön ki egy kicsi.Az AC nem enged ki sokat csak ami a csőben van.
Mondjuk Sándor volt és tény nem mondás.
Több valaki volt.....magam vagy 5-öt javíttattam az enyémen kívül.....volt még olyan aminek vasból készült a segédváza, az tényleg nem tört....
igen, ha jól láttam, akkor valami 3 vezeték ment alatta. de nem néztem még meg... ha kb. félig van a tankom, akkor a benzincsőt hova tudom addig felkötni v. vhogy megoldani, hogy ne legyen olyan a motor alja mintha bepisilt volna, mire végzek a bontással...
egyébként, volt itt valaki aki azt mondta h a Givi top case konzol megfáraszthatja ill. el is törheti a segédvázat.. jelentem eddig még minden rendben van :)
Legyen üres...............kurvanehéz művészkedni a teli tankkal.Benzincső trükkös meg az elektromos részt de nem megoldhattlan.
Sziasztok.

Ha valakinek esetleg kellene, érdekelne valakit, akkor van egy eladókarcmentes állapotú hátsó lámpám :) éppen most szereltem ki.... jön a rossz idő, ígyhát énis kezdem a mocit szétbontogatni, átnézni, és majd felkészíteni a jövő szezonra amennyire csak lehet :) tanklevételhez kell valami különösebb tudomány, vagy elég csak a két csavart kicsavarni, mert még nem néztem alá....
Fotelben.

Jóeza trike.

Bár ez jobb lenne.
volt valaki valamerre? én ma ezzel a járgánnyal mentem egy kört
Küldtem egy e-mailt....
Köszi..................netudd meg mit küzdöttem mire sikerült egyformára hajtani a 10-es acélszárat hidegen.
Áh..............túl elfoglalt voltam és túl hideg/szotymadék volt az idő.Talán karira ha nem lesz mínusz.
Ez szép munka!
puding próbája megvolt már? ha igen,mik a tapasztalatok?
elég stabilnak tűnik.
A szobánkénti budi és zuhany azért nálam nyom annyit a latba mint Dipshit-nél a ropi-sör kombó.
Ja és az összekötő.