iigen, énis éppen nézem h ez a tükör Bike It termék... csak nem tudom h lehet becsavarozni a gyári helyérem mert fölül nem látszik h bele tudom hajtani... viszont, az index kábelt sem tudom, hogy hol lehetne elvezetni...
igen, ha jól láttam, akkor valami 3 vezeték ment alatta. de nem néztem még meg... ha kb. félig van a tankom, akkor a benzincsőt hova tudom addig felkötni v. vhogy megoldani, hogy ne legyen olyan a motor alja mintha bepisilt volna, mire végzek a bontással...
egyébként, volt itt valaki aki azt mondta h a Givi top case konzol megfáraszthatja ill. el is törheti a segédvázat.. jelentem eddig még minden rendben van :)
Ha valakinek esetleg kellene, érdekelne valakit, akkor van egy eladókarcmentes állapotú hátsó lámpám :) éppen most szereltem ki.... jön a rossz idő, ígyhát énis kezdem a mocit szétbontogatni, átnézni, és majd felkészíteni a jövő szezonra amennyire csak lehet :) tanklevételhez kell valami különösebb tudomány, vagy elég csak a két csavart kicsavarni, mert még nem néztem alá....
iigen, énis éppen nézem h ez a tükör Bike It termék... csak nem tudom h lehet becsavarozni a gyári helyérem mert fölül nem látszik h bele tudom hajtani... viszont, az index kábelt sem tudom, hogy hol lehetne elvezetni...