Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszéltem többször is telefonon egy hölggyel tőlük, sajnos hamisították a Bódis dobokat, és látatlanba nem tudnak semmit tenni. Arra hivatkozott, hogy ők minden általuk eladott dobhoz adnak papírt is, kérjem el attól akitől vettem. Csakhogy én a Fullgas-tól vettem, de ők sem kaptak hozzá, legalábbis ezt hangoztatták - csaknem hamis dobot árulnak/árultak.
lényeg a lényeg, hogy személyesen kell elvinni a dobot, jó ha a motorral együtt, és majd eldöntik, hogy eredeti-e.
juteszembe.Mi a helyzet a bódis papír ügyben?
oldalanként + 5 mm csak elfér
Elbótolhatjuk.De csak akkor ha az enyém javítható.Szart nem akarok senkire rátukmálni.
Most voltam náluk,pontosabban a Németh Istvánnál a fazer 40e nagyszervizzel...rengeteg gumija van raktáron...
Árban sem volt elszállva a ráirtak alapján..
nekem van egy 180as hátsóm, pici lyukkal, metzeller(z3?), nagyon sok mintával, ha gondolod lövök egy fotót meg egy dot számot és akár cserélhetünk is
Nem színész.
Celeb
Színész lettem! Most forgattak a betegszállítókról egy riportot, h mennyire nincs pénz tankolni se és én leszek benn az RTL hiradóba mint kocsi driver meg ilyenek a képösszeállításban. Most forgattuk
Ja............vacilálok egy 190-esen beszerzhetőség miatt.
Két viszonylag új gumival veszem a motort, úgyhogy távlati gondok ezek. De kösz, még meggondolom

Állítólag még pont elfér a gumi a kardán mellett, de ilyen irányú tapasztalatokkal még nem találkoztam angol nyelvű fórumokon se.

Azért a 150-es és 160-as gumi között csak nincs olyan nagyon nagy különbség
Van egy igen kellemes mintázatú 160-as PR2-m.De defektes.2x foltozták de nem lett jó.Szereztem gombát.El kell vinnem belerakni.Viszont ki kell próbálni hogy egyáltalán sikerült.
Ha kell ingyé viheted javítás után.Felrakod ha jó akkor egy jelképes összeg monnyuk 5e é tied oszt átutalod vagy mi ha nem akkor kuka.
Nincs valakinek '00-es sv650s-hez első és hátsó fékkarja elfekvőben?
Most épp azt kutatom, felfér e a 160-as . Ha nem megyek messzire, simán tennék fel ledobott pályagumit..
Hmmm...
Mindenképp a hátsó lesz másmilyen ha!
Max ha nem jó és rákerül a gyári, előrébb kerül 1 kicsit a kerék...
Szezon közepén lesz esedékes... addig ki kell agyalni...
Kösz!
Majd az xj-re.
Köszi a segítséget!
Pilot Road 2 lesz akkor a választásom.
Én hátra vennék egy PR3-at (jó drága..) előre meg egy pályázott sportgumit.
Máig keresem pedig még fokozatkijelző is van.
na ja, kisebb hátsó lánckerék vagy nagyobb első.....ha csak 1-2 fogat térsz el a gyáritól azt még bírni szokta a gyári lánchossz....általában...
Túragumiknál majdnem mindegy...a kétkomponensűek valamivel jobbak......
azt tudom
Azt beleszámoltam. Csak jó lenne nem keresni a 7. sebességet
Azért gondoltam.
Valami jobbat szeretnék, azért írtam ezt a 3 típust. Ezekről csak jókat hallottam. Mindegy ezek szerint, hogy melyiket választom?
Egyenlőre ott nem vagyok hogy azt döntsem el új vagy használt, csak hogy melyiket ajánljátok!

Köszi!
Csökkenni fog a gyorsulás.
Tényleg ha már itt tartunk.
Kicsit nyújtani szeretném a fokozatokat... őő azaz az nagyobb végsebességre törekszem... hogy 6. -ban meglegyen a kényelmes 130-140 utazó.
Érdemes cserélni a hátsó fogaskereket kisebbre vagy hagyjam a csudába?
kérdés mekkorát kell változtatni. Meg hogy ha nem jó? akkor megúszom 1 fogaskerékcserével? vagy akkor a láncot is cserélni kell a hossz miatt?
Nagyobb motorra nem vágyom 1 az anyagiak miatt, 2 elég ez is közútra
Nem szokom..................bár mostanában kicsit lustulok.

Nem mindíg dobom végig 3-asig.