Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez? link

meg ez is: link

és még sok más amit szeretek....
megyünk vad fruttikra jövő pénteken gödöllőre...Te is jössz!
Semmi.
Mi lenne?
mivan?
Subidubidúúúúúú.
lári fári.....
Men hinném. max katalizátor.
Van előtte dob, vagy egyenesen rámegy a két csőre? Arra emlékszem, hogy Csodálkoztam rajta, hogy gyárilag nyitott!
Birom a hangját gyárilag.Egy 40 centis cső és perforált rész.Simán lelátok a végére.
Érdemes utána kérdezni...
Egy telefonnal nem vesztesz semmit
De tény ha itthon is rászállnak a dolgokra...
Nekem csak azért nincs mert jó ez így a rendőrtulaj által furkált állapot.
Na ez 80.............hasznosabbra költöm inkább.

Futómű,fék,kényelem,satöbbi.
vájá.. téves :D
40/db körül van a furujás ha jól emlékszem.
De kérdezd meg a piacon ár/érték arányban a legjobb!
Legalábbis a CB-re annyit mondott 1 másfél éve...
Valszeg az FG-seknek akkor nehezére esett kinyálazni a 20 tonna papír közül a dobhoz valót és inkább egyszerűbb volt lehazudni.
Én kérnék egyet tőlük.
még amikor vettem a dobot az FG-től, akkor kérdeztem is tőlük, hogy hol a papír? már ők sem kaptak hozzá, volt a válasz. Megvan még a számla is, de Bódisék is csak telefonba mondták, hogy minden dobhoz adnak bizonylatot. na, mindegy valaki nem mondott teljesen igazat. Eddig még nem szóltak a dob miatt(szűkítővel), de majd csak megejtem az utat Bódisékhoz most tavasszal.
Inkább ilyen kéne.
A két darab a 60?
Vagy darabja.
Bár a fontossági sorrend legeselegesleges legalján vannak.

De ezt elbirnám ha valaki szponzorálná.
Felmérgeltem magam és eladtam! A hölgy nekem annyit mondott,ha személyesen bemutatom a dobot és okés akkor pótolják a papirt hozzá..... Igazuk van!
De:
Namár most csak hétköznap vannak nyitva,oda vissza 400 km,tehát kihagyom a munkanapot motorra ülök elmegyek az nekem veszteséggel és bosszúsággal jár.. Mert a munka nem úgy megy ,ha nem vagyok ott

Feldobtam 40e ért és másnap elvitték,nekem így jobb volt
Martin!
E Legal és 60 körül megúszod!
És szépen is szólnak!
Ja és sportdob........................................Basszus kettőt kéne vennem................és milyen drágák.
Én a fullasztó hőséget naggggyon birom.A hideget nem annyira.Öregszem.
Pedig nem őket hanem az fg-t kellene basztatnod....mondjuk ha van számlád akkor könnyen bizonyítható...
pedig még tuti frankó képet is küldtem a gravírozásról nekik. Majd az orruk alá dörgölöm, ha már jobb idők lesznek és elmerészkedem feléjük.

Most kell magunkat lehűteni, hogy bírjuk a meleg fullasztó, nyári napokat :)

tegnap én is hajtottam a vasat kb 40km-t, de mire hazaértem már rendesen fáztak az ujjaim. De naggggyyyyoooon jó volt újra húzni a gázt!
Hát...............még jó hogy a bódis elég távol áll tőlem.

Ma kitoltam a bringát hogy megyek egy kört.............bemelegítem.............ebéd után indulok...............de olyan hideg volt hogy megfutamodtam.
áááá...ilyen nincsen is....miért ilyen bizalmatlanok bódisék?...