Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Urak,jó étvágyat a vasárnapi ebédhez!
Inkább az 1,3-as,csíkos tankkal+első sárvédővel+ha jól emlékszem showwa gátlókkal,tudnám értékelni....
a kawások azok amolyan igazi elfogult márka man-ok.Olyanok mint a fideszesek.Bár mi is történjék az övék a legjobb és ha mégsem azt meg tudják magyarázni... De ezzel nem akarok megbántani senkit,főleg a kawásokat nem
Na ,de elkalandoztam. Szóval nekem kawa valahogy nem kellene.
Azért az XJR 1200-1300-ról ne feledkezzetek meg! Barátom most vett egyet (1200)! Nagyon durva! Csak kicsit sok a henger benne! - meg ahogyan néztem a fogyasztása is olyan amit én nem szeretnék!
futómű
Pedig ott van fotómű is a Le-höz.
Ez az egy amit eddig még senki sem említett....,de igazad van szerintem is...
a cb elég mutatós
Gsx nagyon böszme,nehezen fordul,cb1300-at nem merem kipróbálni mert lehet azonnal rabul ejtene.......józan ésszel marad a bandi!
a kawákat valahogy nem annyira szeretem.Fene tudja miért.
Ha már itt tartunk megint a köbcentikkel dobálózunk, akkor GSX1400 és a két kürtös! Váá még mindig irigykedve nézem...
A CB 1300-ról nem is beszélve
Nekem a fehér bejövősebb,de inkább a zzr1400,magas kormánnyal....
Busából is csak a bordó Jáccik
Ez így igaz,amúgy is egy eszméletlenül jól kezelhető gépnek tűnik,abból ítélve amit láttam belőle.
Ha sikerülne egy vadiúj TL-t szerezni az még jó lenne bár az SV-nél kiküszöbölték a hibái nagyrészét.......a busából is jobb a mostani széria...szerintem bár ezt a busások nem biztos, hogy osztanák...
Az én kis megölhetetlen Hondámról nem is beszélve
Igaz nem fér el benne a 180-as gumi.. de legalább kimegy a világból meg vissza is jön
Jajj Sanyi!Kinek van pénze másik motorra....
A TL és a Busa a plátói szerelmeim
Küzdenek vele ők is.
Túl forradalmi az a rugózás.
Azt ne tedd ha jót akarsz magadnak.... ......inkább maradj a sövönél....
Majd veszek hozzá egy TL-t.
Úgy is erősen szimpatizálok a típussal.

Laller engem nem oszt,tudod nekem hálótársam!
Van még két TL dobom.
Mondom,nem olyan vészes mint amilyennek hangzik.A lényeg az egyenlőre a műszaki.A továbbiakat majd meglátjuk.Nem árt ha van egy gyári dob is a háznál.
Előrébb.
Mindkettő könnyebb.
De jön Laller oszt neked is oszt.
Attól függ mennyi időre kell.