Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már a lányok sem bírják...
Nem nézek oda.
..gyakorlatilag egy szál faszban ülök a szobában mert az asszony begyújtott és nem tudok megmaradni a nappaliban....
Túl hideg van?
Holnap fél3-kor kelek mert 8-ra tiszakanyáron kell lennem...a héten eddig 4X keltem hasonló időban csak ma volt emberi 5 óra....és még mindig fent vagyok pedig aludni kéne...
a 10 az nem emberi idő szállítok közt reggel 5re gondoltam de igy akkor dél környéke lesz belőle
Ha 10 előtt jössz rád uszítom a kutyát aki a betyárkörtéidet a nyakadig nyalja...
Köszönöm Uram akkor vasárnap érkezem! emberi időben
Akár akksival is...
Sziasztok!

K6-os SV 650-be szeretnék akkumulátort venni.
Nézegettem a webet, de erre az évjáratra nem találtam...
Tudna segíteni valaki konkrét linkkel?

Köszi
Te.........én a gépen mindenhol made in japan feliratot láttam PRC-t sehol.
a tps-nek érdemes utána nézni, otthon is meg tudjátok csinálni így. ha kínai inkább vigyétek szerelőhöz.
A terv az de nem..................csurom telóolaj volt mind..............csúszott mint a sültbanán a forró vajon.
Komplett lekötöttétek az egyiket?
már itt is borul a dolog.... ....meg kell az akksi mindenképp, anélkül tolásra sem megy...
Beindul akksin nékül?
Elég combos aki csak úgy simsonosan belöki.
Sziveszen......................Kapd le azt a tárcsát meg nyerget.Egy fékkel is lehet menni.
Én már jöttem úgy haza messziről.
Fitnessssssssz nóóórbival.
Köszi az infot!Néztem én is az ebay-en de én nem tudok róla rendelni,viszont ha tudnék akkor is most az 53 ezer rengeteg kiadás volna a mostani helyzetemben!
Ja, előfordul a tapasztalat szerint.....akkor lehet, hogy épp van benne valami ami nem gyári és akkor az a gond.....
most már tudom mért fogyaszt többet a motor... eléggé passzentos...
Nem maradtam le,holnap postázzák bajáról igaz húsz ezerért plusz posta.Nem annyira ritkaság ez már múlt hónapban például három bontóban is volt,csak akkor nem volt pénzem de látod például már a bajiban újra van.szóval jövő héten már talpon lesz!
ez azért érdekes mert azt írtad nem volt benne akksi, olyankor pedig ha jól tudom idővel elfelejti az írást és visszaáll gyárira. d ez lehet csak urban legend
Én belefértem...............nemmondom hogy nem kéne fogyóznom de a tavaly szeptemberi állapot megvan még.