Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyorsan meggondoltad magad Mr. Keménycsávó
Asszem viszem a spéci fűtősrucimat.
Keménycsávó leszek és bűrben küldöm fel.
nem tudom a Mangart milyen magas, de 3 éve a Glockneren még júniusban is elég cudar volt. lehet marad a cordura és kiveszem majd a bélést.
Rakjál alá folpakkot
A legegyszerűbb és legolcsóbb ha a hátsó ülésre rakod.
Corsaro árul tankbőrt.
Meg még pár bőrös.
De 10-20e környékén indulnak még használtban is.
Sziasztok!
Előző héten vettem egy Suzuki sv 1000n-t. Kaptam hozzá tanktáskát. Nem szeretném összekarcolni a fényezését! Tudtok segíteni hol tudok tankvédő alkalmatosságot szerezni hozzá jó áron? Mit ajánlanátok? Fólia nem érdekel!
Üdv.: Ákos
Akkor még hűvös lesz....én cordurába megyek mert a glockner töve is bőven 1000 felett van és a mangarton biztos hó lesz és ahogy néztem végig az út a horvát oldalig hegyekben megy.....vagy pedig bőr mivel a parton meg hőség szokott ilyenkor lenni, de az esőruha meg még valami alá-fölé....hát nem lehet jól öltözködni ehhez a túrához...
még annyit, hogy milyen magasra megyünk fel? bőrruhába befagyunk?
Ha lesz terven belüli terv tuti a star trekkben fogom érezni magam.
Tedd be légyszíves a túrához is, és akkor ez legyen a terv....ha már tervezünk...
Ez jó!
na akkor Szotyi segedelmével Mangarttal:

1. nap 500km
2. nap 350km
3. nap 312km
4. nap 581km

összesen 1750km.
utolsó nap aki gyorsan haza akar érni az pálya, de legalább a 3 napon együtt megyünk a túra lényegi részén
Ehhhh..............
www.zmne.hu/kulso/mhtt/section..." target="_blank">Isonzó mentén...
Vérzik a szívem Barátom!
Ezen nincs nagyon mit fixálni. így megyünk oszt kész....fel is kéne írni a túrához is, hogy aki jönni akar így számoljon......
ha a többi útvonal is jó, akkor fixálhatnánk az egészet.
Egyébként ezen az útvonalon van valahol az isonzói emlékmű is....állítólag nagyon karban tartják.....akár azt is megnézhetnénk...
Igen, erre gondoltam....mondjuk fogalmam sincs hol van pontosan a mangart, de azt ha már ott járunk kár lenne kihagyni....ott van a környéken az biztos...