Sziasztok!
Előző héten vettem egy Suzuki sv 1000n-t. Kaptam hozzá tanktáskát. Nem szeretném összekarcolni a fényezését! Tudtok segíteni hol tudok tankvédő alkalmatosságot szerezni hozzá jó áron? Mit ajánlanátok? Fólia nem érdekel!
Üdv.: Ákos
Akkor még hűvös lesz....én cordurába megyek mert a glockner töve is bőven 1000 felett van és a mangarton biztos hó lesz és ahogy néztem végig az út a horvát oldalig hegyekben megy.....vagy pedig bőr mivel a parton meg hőség szokott ilyenkor lenni, de az esőruha meg még valami alá-fölé....hát nem lehet jól öltözködni ehhez a túrához...
Igen, erre gondoltam....mondjuk fogalmam sincs hol van pontosan a mangart, de azt ha már ott járunk kár lenne kihagyni....ott van a környéken az biztos...
Corsaro árul tankbőrt.
Meg még pár bőrös.
De 10-20e környékén indulnak még használtban is.
Előző héten vettem egy Suzuki sv 1000n-t. Kaptam hozzá tanktáskát. Nem szeretném összekarcolni a fényezését! Tudtok segíteni hol tudok tankvédő alkalmatosságot szerezni hozzá jó áron? Mit ajánlanátok? Fólia nem érdekel!
Üdv.: Ákos
1. nap 500km
2. nap 350km
3. nap 312km
4. nap 581km
összesen 1750km.
utolsó nap aki gyorsan haza akar érni az pálya, de legalább a 3 napon együtt megyünk a túra lényegi részén