Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze.
De csak ha áramhoz kapcsolod.
Ezen a héten szombat rendes munkanap.....így aki jönne ezt vegye figyelembe és előte hívjon legyen szíves.
Szevasztok tudom hogy nem teljesen ide való hallottatok már a led izzóról érdemes e vele próbálkozni.
Feszül.
Még passz.
Bejöttem ma ítéletidőben melózni.
Hát kell fölé valami ami elzárja a levegő útját mert kevés lesz.
mi lett a feszkóddal?
Ujjééé.
Na, aki emlékszik még a soha meg nem valósuló terveimre, állandó eladási kényszeremre, azoknak üzenem, hogy vége, eladtam a mocit... Következő idén már valószínűleg nem lesz, utána meg..fene tudja:D Rámborult a nagy szabadság, én meg annyi motorba vagyok szerelmes:D
Igaz, ezt nem csináltuk Feri gépén, de nem is olyan a tünet mint Nálad.....amire még gondolok, hogy az egyik injektor nem zár el melegen és azért dől bele a benzin és amikor kihül újra mükszik, de nincs másik darabom a próbához....autónál már jártam így....persze lehet a trafó is ha melegen zárlatos lesz....
gondolom ez volt már, de nálam gyertyakábel visszavágás és pipa újraszerelés, + új gyertya segített. Emlékszel, Sanyi?
Kb olyan mintha csak egyhenger menne durrog nincs benne erő és olyankor nehezen indul csak gázra 3000 alat leáll
én nem is úgy értettem, h miattad van ez :)

beléjük költözik a kisördög és onnantól vakarhatod a fejed...

úgy áll meg, mintha elvágták volna, vagy egyhengerezik?
azért egy próbát megér: amikor leáll, leveszed a váltókart, odacsapsz vele az ülés alatt a biztosítéktáblának, visszaszereled a váltókart és mész tovább, lehet meg sem kell állnod
Ez új kora óta nálam van és nem hajtottam szét nem szoktam pörgetni csak kb 7-9 ezerig de ez a hiba valami relytély
egyszer volt nálam kölcsönbe egy nagypolski (p125). kontaktos volt a biztitáblája (kesztyűtartó jobb oldalából lógott le). Menet közben motorleállás... oda kellett vágni egyet, akkor továbbment. De a p125 sokkal tágasabb, mint a Lada, és nem-automata övvel bekötve egyszerűen nem értem el... viszont lejárt a sebváltórúd (néha megviccelt), szóval ilyenkor váltórúd le, odasóz, vissza. Aztán egyszer előzés közben adta elő ezt... leizzadtam, de megvolt :-)))))

A másik egy Ladám volt, ami csinálta a motorleállást, és valami teljesen oda nem illő dolog ki-be kapcsolásától visszaindult... néha gyakrabban csinálta, néha ritkábban... a hibával együtt adtam el. A vevő kiszerelte a biztonsági elektromágneses benzincsapomat (ez hátul volt a tanknál), és állította, hogy onnantól nem volt hiba. Igenám, de a csőben annyi a benzin, hogy elzárt csappal is sokáig ment még amúgy... a hiba elektromos volt, esetleg a csapban lévő tekercs bohóckodhatott (a vasmagos tekercs anomáliáit sosem értettem igazán). De hogy tud úgy visszadolgozni az elektromos hálózatra, hogy a gyújtás elmegy, minden más működik, és ki-be után újra jó?!

szóval nem tudom, mivel biztassalak :-) esetleg fogalmazhatod a "nemdohányzó vidéki orvos házaspár csak a közértig használta..."
Már én is
Ez egy szép canossa lett.....nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végén....
Most épp Dunaharasztin van mert ott állt le.
Mikor elhoztam a Motorradból a szervízvezető azt mondta,hogy 200km-ert mentek vele és egyszersem állt le nekik. De már az is furcsa volt mikor mentem a motorért,hogy a szervízvezető nem nagyon akart velem szóba állni azt mondta nincs ideje beszélgetni annyi a munkájuk.
Na most, felültem a motorra,hogy kipróbáljam el is jöttem tankoltam bele mert üres volt és kb 20km-er után Dunaharaszti közelében az M0-áson megint leállt nem tudtam mitcsinálni be mentem a Hosubába az volt a legközelebb, megnézte a szerelősrác ott sem nagyon akart indulni, ő azt mondta,hogy valószinű szelephézag lehet mert csak melegen csinálja és ha várok egy kicsit akkor utánna megint megy kb tízpercig. Ott hagytam majd a héten hívnak,de meg beszéltem vele mielött bármit is csinálna felhív.
Megnézte,hogy van e benne hibakód de nem volt.
Ja és még a Motorradban mondták hogy rossz a kuplungkapcsolom és rendeltek újat majd mennyek vissza érte, miután leállt a motor felhívtam Motorradot,hogy nem kell a kapcsoló, még meg volt sértődve a srác,hogy most már ő ezt megrendelte és mitcsináljon vele.
minek, minek... ugyanazért, mint a motorozást. hogy szarrá menjenek az izületek. :-)
már én is.....,de inkább azt, hogy minek?......
ja én is épp akartam kérdezni...
Szerintem nem......a Te opponensed én voltam ha jól emlékeszem és nagyon fasza dogát szereztem..... ....,de most már hagyjuk szegány vaníliáskarikást.....csak hát nem lehetett kihagyni...
lehet visszavonják az én doktori címemet is?
Most hol?
itt sóskút,krosszpálya,bánya és erdő "ahol még lehet"