bárhol mérheted, akár szivargyújtónál, ha már szereltél rá. De közvetlen az akkusarun is. Elkezded bekapcsolni a fogyasztókat. Amikor már nem bírja a generátor, akkor le fog esni a feszültség az akkufesz közelébe.
Én hívtalak tegnap telefonon.
Sajnos az eladó a katalógus alapján rossz akkut akart adni és elbizonytalanított. Ezért próbáltam gyorsan szakemberhez fordulni.
Köszi a segítséget és bocsi a zavarásért!
kérdés hogy mekkora áramot vesz fel a fűtésed. motoron azért nem nagyon készülnek sok extra fogyasztóra. az SV-n pl. ha felnyomom a fénykürtöt, tehát egyszerre világít a tompított és a refi , ez ugye 120W extra terhelés. ilyenkor visszaesik a feszültség 13,8V-ról 12V környékére.
mintha az egyik fokozatkijelző tudna feszültségmérést is.
de fogsz egy feszmérőt, rárakod bárhol a hálózatra (akár a helyzetjelzőre, stb), indítasz, bekapcsolsz mindenfélét, (fékre is rányomsz) és nézed a feszültséget.
lehet rosszul értem, de ez a probléma behúzott karnál van, a holtjátéknak viszont kiengedett karnál kell lennie. mielőtt szétszedeted, szerintem állítsd vagy állíttasd be.
javítható parasztmódszerrel is(egy darabig úgy is jó lesz), de persze a kosár cseréje lesz a végső megoldás....persze meg kéne nézni, hogy a durva állító, hogy áll?...lehet, hogy csak azon kéne állítani...
Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni.Vettem egy 650- es sv-t.2000 májusi.Olyan problémám van vele, hogy amikor 1-be teszem a váltót akkor néha már gurulni akar a motor és alig lehet kivenni 0-ba.Nagyobb gázfröccsre kiadja,de akkor is inkább 2-be.Ahol a kuplung holtjátékának kellene lenni ott indul a gép.Szerkezet csere?Csak szervizben javítható?Esetleg ismer valaki olyan címet ahol van szerelési útmutató?Segítségeteket előre is köszönöm.
A hegy csúcsára nem hinném, hogy felmegyünk, elég lesz a parkoló feletti rész, az sem alacsony.....na meg ha nem fog sütni a nap akkor semmit sem fogunk látni, remélem valami jó időt fogunk ki...
Még annyi, hogy próbáltam utána nézni neten hogy tényleg ARROW-e...legfurább nekem hogy ez is egybe van hegesztve mint a gyári, a másik hogy nem pánttal van felfogatva a dob. Másnak is gyanús ez?
Kéne egy kis segítség...sv-re akarok sport kidörrentőt... találtam 1-t komplett rendszer. Elvileg ARROW. Találkozott már ilyennel valaki? Megér egy próbát? Mellékeltem képet róla. Tényleg ARROW vagy valami NoName..?
Én hívtalak tegnap telefonon.
Sajnos az eladó a katalógus alapján rossz akkut akart adni és elbizonytalanított. Ezért próbáltam gyorsan szakemberhez fordulni.
Köszi a segítséget és bocsi a zavarásért!
de fogsz egy feszmérőt, rárakod bárhol a hálózatra (akár a helyzetjelzőre, stb), indítasz, bekapcsolsz mindenfélét, (fékre is rányomsz) és nézed a feszültséget.
33,5 A 4000 fordulaton a generátor.
Ha ez segít.
na majd most leengedünk a fűtősrucid kábelein, úgy készülj