Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bárhol mérheted, akár szivargyújtónál, ha már szereltél rá. De közvetlen az akkusarun is. Elkezded bekapcsolni a fogyasztókat. Amikor már nem bírja a generátor, akkor le fog esni a feszültség az akkufesz közelébe.
Azt úgy tudom megnézni legegyszerűbben ahogy hzolee írta?
Tehát a kart szinte teljesen felengedem ahol már csak milliméterek vannak ott indul a moci.
Köszi szépen megnézetem.
Szia!

Én hívtalak tegnap telefonon.
Sajnos az eladó a katalógus alapján rossz akkut akart adni és elbizonytalanított. Ezért próbáltam gyorsan szakemberhez fordulni.
Köszi a segítséget és bocsi a zavarásért!

kérdés hogy mekkora áramot vesz fel a fűtésed. motoron azért nem nagyon készülnek sok extra fogyasztóra. az SV-n pl. ha felnyomom a fénykürtöt, tehát egyszerre világít a tompított és a refi , ez ugye 120W extra terhelés. ilyenkor visszaesik a feszültség 13,8V-ról 12V környékére.
mintha az egyik fokozatkijelző tudna feszültségmérést is.
de fogsz egy feszmérőt, rárakod bárhol a hálózatra (akár a helyzetjelzőre, stb), indítasz, bekapcsolsz mindenfélét, (fékre is rányomsz) és nézed a feszültséget.
Nekem elég lenne egy teszt hogy kinyírja/felrobbantja vagy csak simán a nagy büdös semmi közepén leszívja e és ottmaradok csontváznak vagy nem.

33,5 A 4000 fordulaton a generátor.
Ha ez segít.
láttam egy olyat, hogy analóg (!) multiméter volt a tankra szigszalagozva.
lehet rosszul értem, de ez a probléma behúzott karnál van, a holtjátéknak viszont kiengedett karnál kell lennie. mielőtt szétszedeted, szerintem állítsd vagy állíttasd be.
javítható parasztmódszerrel is(egy darabig úgy is jó lesz), de persze a kosár cseréje lesz a végső megoldás....persze meg kéne nézni, hogy a durva állító, hogy áll?...lehet, hogy csak azon kéne állítani...
Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni.Vettem egy 650- es sv-t.2000 májusi.Olyan problémám van vele, hogy amikor 1-be teszem a váltót akkor néha már gurulni akar a motor és alig lehet kivenni 0-ba.Nagyobb gázfröccsre kiadja,de akkor is inkább 2-be.Ahol a kuplung holtjátékának kellene lenni ott indul a gép.Szerkezet csere?Csak szervizben javítható?Esetleg ismer valaki olyan címet ahol van szerelési útmutató?Segítségeteket előre is köszönöm.
A hegy csúcsára nem hinném, hogy felmegyünk, elég lesz a parkoló feletti rész, az sem alacsony.....na meg ha nem fog sütni a nap akkor semmit sem fogunk látni, remélem valami jó időt fogunk ki...
Még annyi, hogy próbáltam utána nézni neten hogy tényleg ARROW-e...legfurább nekem hogy ez is egybe van hegesztve mint a gyári, a másik hogy nem pánttal van felfogatva a dob. Másnak is gyanús ez?
Kéne egy kis segítség...sv-re akarok sport kidörrentőt... találtam 1-t komplett rendszer. Elvileg ARROW. Találkozott már ilyennel valaki? Megér egy próbát? Mellékeltem képet róla. Tényleg ARROW vagy valami NoName..?
nem nézted meg, hogy mi van az alján?
na majd most leengedünk a fűtősrucid kábelein, úgy készülj
De szép is volt ez!
Utt nincs.................csak egy bazinagy luk.
valamit most nagyon összekevertél, vagy a mangartnál is van gleccser?
Te mindenképp le kell hogy menj a gleccserhez.
ja az más megnéztem, a parkoló 2049m, gondolom a csúcsra nem akartok felgyalogolni, vagy igen? nem lesz melegünk mindenesetre, max ha mászunk
kiderül szerintem Iselsberg előtt 30km-rel
De bőrben leszek.
Apropó hogyaviharba tudom megnézni hogy elég e a töltése a motornak egy ülésfűtést bekapcsolva?