közben arra is gondoltam, hogy a bontókörre lehetne tenni egy figyelmeztető ledet, ami jelez a kollégának, hogy legyen szives refizni egyet a xenon bekapcs érdekében.
Köszönöm az épületes hozzászólást!
Igazad van lerajzolhattam volna, sőt kiszerelhettem volna a VTR-ből és lefotozhattam volna, de nem volt rá időm!De ha annyira pjofi vagy akkor két db relé működése nem okozhat gondot!Egyébként egy autos relé alján ugyanezeket a rajzjeleket fogod találni! Két éve mükszik a motorban ez az "elvileg tul mérnökösködött minek bele két relés " MT tároló.
konyítok hozzá meg meg van segítségem autóvillamosságis haverom de erre a rajzra ő is azt mondta h érdekes... ezért kértem itt segítséget, látom te azért kicsit jobban kened a témát úgyhogy szívesen venném a segítséged
Nemkell.
Inkább szabok pár vasat csomagtartónak.
Bár most egy remekbe szabott 90 fokos csatit ütöttem össze a gps-nek.
Sima nem fért volna be táskába.Ezért ebay-ről lett rendelve egy forrasztható fordított mini USB.
Ráforrasztva a szivargyujtó töltőre és kitöltve műgyantával egészen gyári lett.
az egyik autóvillamossági vezetékszámozási kváziszabvány az övéké. tudtommal az, amikor a gyújtás a 15, 15a, az akksi + (vagy -?) a 30, stb, az az... de majd kijavítanak :)
egyébként csak annyit még ehhez, h nem mindegy h áramutas vagy fesz.utas rajzot csinálsz a relés rajzokhoz, és a rajz készítője túl akarta mérnökösködni az egészet, mert ha ez egy öntartó kör, ahogy Szotyi mondja, akkor azt ennél közérthetőbben is le lehetne rajzolni. Vagy akár úgy, h a valós reléket lerajzolva és a lábaikat BOSCH szerint megszámozva segítek a másinkak (15, 30, 67 (vagymi), stb).
tényleg nem bántásból, ne érts félre...
ha magadtól nem megy, hogy a kérdéses dolgot hogyan lehet lerelézni, és ha ebből a rajzból nem tudsz realizálni valós autós-motoros relékkel egy huzalozást, akkor szerintem ne foglalkozz a kérdéssel így saját hatáskörben. Mondom, nem piszkatúra, jobbítólag mondom. Inkább keress egy havert, aki vágja az ilyesmit. Nem kell kifejezetten motorszakértőnek lenni, ez alap autóvillamosság, aki az autókhoz konyít, az a motorodon is meg tudja csinálni.
a refivel indított és gyújtáslevételre megszűnő öntartó kört én egy relével oldanám meg.
Igazad van lerajzolhattam volna, sőt kiszerelhettem volna a VTR-ből és lefotozhattam volna, de nem volt rá időm!De ha annyira pjofi vagy akkor két db relé működése nem okozhat gondot!Egyébként egy autos relé alján ugyanezeket a rajzjeleket fogod találni! Két éve mükszik a motorban ez az "elvileg tul mérnökösködött minek bele két relés " MT tároló.
csak jönne már a tetves tavasz...
Inkább szabok pár vasat csomagtartónak.
Bár most egy remekbe szabott 90 fokos csatit ütöttem össze a gps-nek.
Sima nem fért volna be táskába.Ezért ebay-ről lett rendelve egy forrasztható fordított mini USB.
Ráforrasztva a szivargyujtó töltőre és kitöltve műgyantával egészen gyári lett.
ha magadtól nem megy, hogy a kérdéses dolgot hogyan lehet lerelézni, és ha ebből a rajzból nem tudsz realizálni valós autós-motoros relékkel egy huzalozást, akkor szerintem ne foglalkozz a kérdéssel így saját hatáskörben. Mondom, nem piszkatúra, jobbítólag mondom. Inkább keress egy havert, aki vágja az ilyesmit. Nem kell kifejezetten motorszakértőnek lenni, ez alap autóvillamosság, aki az autókhoz konyít, az a motorodon is meg tudja csinálni.
Szerintem válts hobbit.