Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

múltkor mondtam ezt a motor jár lámpa világítson dolgot.
kaptam egy ilyet de nem értem, valaki esetleg?
"Két db autos relé kell hozzá.
A 2-es jelü lámpa a hátsó helyzetjelző.
Az 1-es a xenonod.
A kapcsoló a refi nyomogombja."
Nem a sebességtől félek, 30 évesen már megállom, hogy ne húzzam, attól jobban, hogy valamit rosszul tanulok meg. (ez is viszi a 120-at, és stoppizni döntögetni is lehet, kevesebb 90 kg-nál)
Trükközöm.Van egy régi cordura.Hidegben felugrik a bőr fölé.
és abból is a selyem fajta... ....ezért megyek cordurába....az alá még befér a pausz...
De.
akkor nem panaszkodni, hogy nem fér be 1 papírlap a bőrkabi alá

Lenni jó.
Kivittük az autópályára, na ott volt meglepi a többi közlekedő részéről, meg részemről is, mert nagyon ment.
Én pont S51-ről ültem át SV650-re. Na jó, volt s50-esem is. Na meg néha fater 250es MZ-je. Szerintem ha az ember ésszel megy, akkor mind egy milyen gép van a segg alatt. Nem érzem durvának az SV-t. Persze baszottul megy a simóhoz képest, de ezzel is csak motorozni kell.
a fagyi az rossz...éértem?
Nincs meglepi.
Vagy alapjáraton mész vagy kiakasztod a gázt és pillanat alatt lefejelsz egy csomagtartót.A kettő közt nincs átmenet.
Szerintem egy idegbeteg 80-as 2T-t nehezebb vezetni.

Vezettem már olyan szétfaragott DT80-at ami 120-at tudott menni.. bizony meglepődtem amikor először ültem rajta
Nekem egy jó fagyi.............de kinek a pap..............
a 650 azért sokkal finomabb és kulturáltabb a gázreakciók tekintetében, én nagyon élveztem amikor mehettem vele. de már hiányozna az 1000-es vadsága.
Vettem észre 2-3x.
nem..legfeljebb ne szépet vegyél hanem olyat amit nem sajnálsz...és nem azért mert gyorsan esel vele hanem épp azért mert lassú menetnél tréfás...
qwinglongzingshungot?
én azért vennék előtte vmi 4T-t
Áhhhh................még az ezres se.
80 ccm3-es idegbeteg 2t után nagy ugrás lenne az SV650 ?
Hát.......................majd még fogod kérdezni hogy felfér e a 200-as.
4-5-6 azért megvolt elsőre?
nekem ETZ 150 után jött jópár év kihagyással az SV amikor először léptem át az ETZ-nél megszokott 110km/h álomhatárt és még olyat húzott hogy majd leestem róla azért volt 1 a bukó alatt
Azért megoldom. hondán 130as gumi volt hátul, nagyon könnyű volt borítani. Ezzel még félek is igazából, nem tudom mire hogyan reagál. 130 km után mondjuk nem vártam csodát, majd belejövök
Annyira nem lehet gáz.