Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha én azt tunnám..............kátyuzás okozhat ilyet?
Vagy csak szar a gumi pereme?
El kell gondolkodni az utánfutón
Jól mutatna a CB mögött
Így van, csak hirdetik....egyféle van belőle amennyire tudom....nekem még van 2 bontatlan, remélem kapok még.
Kösz!....mind jó lett, szépek a színek....olyan valódiak...
csináltam egy galériát a képekből, amit mi fényképeztünk! ha esetleg valaki magára ismer a képeken, csupán a véletlen műve

Tsanyi
mi a pontos neve a láncspray-nek, amit használsz? mert még most is hirdetnek néhol Mol dynamic moto chain o-x típust, vagy már nincs is nekik készleten, csak hirdetik?
Pikcsörz: link
A lányok kocsival jönnek és hozzák az én holmimat is....eszemben sincs felcihelődni sátrakkal...
De tervezgettem sátras nomádolást.. lehet ez lesz az első aztán ki tudja mi a második
Na azt hogy?....öregebb autó felniknél nem ritka a rozsda miatt, de egy alunál?
Érdekesnek tűnik.. csak az íjat hova kötözöm?
Meg a bizonytalan munkahely. Tombol a válság 1 víz szerelőre jut új gép bekötés és fűtés átalakítás!
A hétvégéket úgy szervezik mintha jó buli lenne
De...........néztem.............ez van..................elhasználom..............nekem a qualifier is faja volt.

Amúgy megvan a gebasz..............végig a perem mentén picit ereszt.Nagyon enyhén.
Ha valakit érdekel szép helyen egy sátrazás ami amúgy igen olcsó túra lesz az jöjjön velünk ide: link

....sütögetés, bogrács, ivás.... ...meg ilyenek...
Már alig várom.
Akkor majd ha megvan mehetünk valamerre.
Szerintem esélyes, hogy jövő hèt vége felé elhozhatom.
Van rajta gyári bukócső. Hagy csússzon az a gumi.
Bármelyik vasárnap mehetünk, mikor lenne meg a gép?
Megvan a szervízkönyve. Az szerint is stimmel a km. Viszont ez azt jelenti, hogy legközelebb ketten fogunk menni. Jut eszembe nem terveztél mostanában Csesznek környéki kerülőt? Még sosem voltam az Üvegtigrisnél.
Annak örülj ha az van rajta mert akkor lehet, hogy tényleg kevés a km. Legfeljebb lecseréled a gumit.
Holnap reggel küldöm át a papírokat, hogy tudják intézni. Viszont mindenki azt mondja, hogy a gyári gumija csúszik...Pedig ezen még az van.
Ha teheted ki ne hagyd!...
Képzeld, beszámolnák a motoromat.
Csak nem, az elsőt megemlítetted az eladónak?...nem mi?..
Az igen jó.
Sanyi a dl 650-röl mi a vèlemènyed? 2007-es màr 4 gyertyàs. Külsőre nagyon top ès 11 ezer km van a motorban.