Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a videók naggyából jók lettek.Csak az a kurva bogár.
Meg nem gopro de majd a jövő héten megvágom lebutítom és minden kfa lesz.
Csatlakozom.Tényleg jó hogy jöttetek.Tök tuti 3 nap volt.
Kösz, hogy jöttetek....és csendben viseltétek a hülye dumámat....
mi is épségbe megérkeztünk, bár megkaptuk megint az égi áldást Zolival meg Bálinttal Budapest környékén! aztán mi végül m3-ason jöttünk haza, de még ott is vagy 20-30km-en keresztül szemerkélt az eső.

nem is ez a lényeg:
nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, hatalmas és nagyon pozitív élmény volt - a társaság és a körítés is. köszönjük mindenkinek! remélem minél többször tudunk veletek tartani!
Tényleg nem......
Te nem voltál akkor velünk?
Én is most olvastam. Nem ismertem Őket, de nagyon szomorú eset. Őszinte részvétem!
Nekem most...................egy jó humorú vicces társulat volt a Báróúréké.
gyomor....
Reggel óta nyomoridegem van emiatt
Ja és hát most mondták itthon a lengyel balesetet.
Őőőő gumikérdés.Pilot power pure 2c találkozása a túratempóval és azt életre való szerpentinekkel:
Szerintem nem PR3-at veszek leközelebb.
Bár a rosso II az még ki lesz próbálva.
A sima Rosso az tetszett de gyorsan kopik.

Rögtön lejött csak félkómában pilinckáztam így idő kellett hogy a fő proci is feldolgozza.

Nem bántam meg ezt a kanyart.
Utolsó pillanatban találtam a motorostura.hu-n egy nagyon jó kis útvonalat. Úgy volt, hogy Hegyeshalom-nál alszunk, de hazajöttünk. Tartós tesztnek jó volt. Kibírtuk, bár többet ennyit egy nap soha. Megérte, csodaszép Ausztria. Már tervezem a Dolomitok- Grossglockner túrát 4 napban. Be vagyok pörögve
Megérkeztem! Székesfehérvár előtt hirtelen irdatlan fájdalom állt a csuklómba. Félre is álltam a pihenőn, lehúzom a kesztyűm és egy baszott nagy fullánk állt ki a kezemből. Hogy hogy sikerült bemásznia cirka 130-nál a kabát és a kesztyű közé nem tudom, de ügyes dög volt.
Köszönöm a túrát, élmény volt, mint mindig!
Előtte nem sokkal vették, velünk tavasszal még a rozzant robesszel voltak amivel többször le is robbantak....igen szarul érint pedig nem sokszor találkoztunk...
Lassan mentünk illetve aki akart gyorsan....elfértetek volna...
Szombat reggel az a kék bukós ismeretlen egy DL-n az M1-M7 kivezetőn, aki dudálgatott, az én voltam Kizárásos alapon Te lehettél, nem sok fehér Triple rohangál. Asszonnyal végül is elmentünk Asuztriába egy nagy körre (716km).
Tavaly nyáron voltunk Orfűn Báróúrékkal.Már akkor is a TDM-mel voltak
Nyugodjanak békében
Ezek szerint otthon....végre, nem akarok körbe hívni mindenkit, remélem jelentkeznek....eléggé előreszaladtam kanizsától, bocs.
A rendőrautó csak véletlen, vagy intézkedés is volt?
A modellt álló sirály.
Most néztem a hiradóba is... Szegények